Escape room in Amsterdam-Noord

Op zoek naar een escape room in Amsterdam-Noord? Amsterdam is de stad met de meeste escape rooms van Nederland voor jou om uit te ontsnappen. Zoals Xitroom die met zijn unieke battle rooms het perfecte decor vormt voor een gezellige familiedag, ideale teamuitje of origineel toeristisch uitstapje.

Escape room Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord ligt, gezien vanuit het centrum van Amsterdam, aan de overkant van het IJ. Dit deel van de stad groeit de laatste jaren enorm in populariteit en dat uit zich in de mooiste evenementen en steeds meer leuke doe-uitjes en attracties. Indien je een dagje Amsterdam op de agenda heeft staan is Noord zeker een plek om te bezoeken.

Boek escape room Amsterdam

Escaperoom in Amsterdam

Op zoek naar een escape room in de buurt van Amsterdam-Noord?

Xitroom Escape Game ligt prachtig centraal gelegen in Amsterdam, prima te bereiken vanuit Amsterdam-Noord. Ga met het gratis pontje dat elke 10 minuten op en neer vaart, of pak de bus. Er is voldoende parkeergelegenheid in de Oosterdokparking, of zelfs voor de deur. Xitroom is gevestigd in de oude binnenstad waar ook de bruisende Nieuwmarkt met diverse gezellige horecagelegen zich op nog geen 500 meter afstand bevinden. Ga met een watertaxi het ij over en breng dat bezoekje aan Amsterdam-Noord. Xitroom bereik je binnen vijf minuten van Amsterdam-Noord en is tevens vijf minuten vanaf het centraal station.

Plan je route
Hartje Amsterdam

Escape room 5 minuten van Amsterdam-Noord

Bijzonder bij Xitroom zijn, naast de prachtige locatie, de battle rooms. Deze identieke escape rooms zijn vooral erg leuk voor grote groepen boven de zes personen die tegen elkaar willen strijden. Er zijn natuurlijk verschillende escape rooms in Nederland die meerdere kamers hebben, maar het is wel zo eerlijk als deze exact hetzelfde zijn. Zo voeren jullie een eerlijke strijd. Bovendien kun je dan ook bespreken wat je wel en niet gemist hebt qua aanwijzingen en hersenkrakers!

Neem een kijkje op de website van Escape Game Xitroom, goed bereikbaar vanuit Amsterdam-Noord, die als Top Rated te boek staat bij Tripadvisor!

Neem contact op
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page