Escape room in Amsterdam centrum

Escaperooms zijn razendpopulair!

Logisch, want is er iets te bedenken wat spannender is dan opgesloten zitten in een kamer met jouw beste vrienden, jouw collega’s of jouw bloedeigen familie? Niet wetende hoe je ooit met zijn allen in vrijheid de ruimte zult verlaten? Een bloedstollende race tegen de klok! Durf jij het aan?

Bekijk de escape rooms
Escape room: race tegen de klok

Escaperoom Hartje Amsterdam

Xitroom Escaperoom Amsterdam vind je, gunstig gelegen, op 500 meter loopafstand van het Centraal Station. Hier bevinden zich de 5 escaperooms, in het souterrain van een prachtig monumentaal grachtenpand. Je zit dus opgesloten in de oude binnenstad van Amsterdam, op nog geen 500 meter van het befaamde Red Light District. Ideaal, want eenmaal ontsnapt ben je zo op de Nieuwmarkt waar je met vele kroegjes, clubs en eetgelegenheden ruimschoots de kans hebt om de gewonnen vrijheid te vieren.

Boek escape room Amsterdam
Escaperoom hartje Amsterdam

Escaperoom voor groepen

Hoe groter de groep, hoe spannender de ontsnapping. Bij Xitroom in Amsterdam kunnen groepen tot 80 personen eenvoudig terecht. Er zijn speciale zogeheten Battlerooms ingericht waar er in identieke escaperooms tegen elkaar gestreden kan worden. Welk team zet de beste tijd neer? Bestaat de groep uit meer dan 80 personen? Neem contact op met team Xitroom Amsterdam zij hebben diverse mogelijkheden om grote groepen een onvergetelijke dag aan te bieden. Met een extra spannende activiteit of een interessant arrangement.

Neem contact op
Escaperoom grote groepen

Madam X

Je vindt bij Xitroom in hartje Amsterdam twee verschillende superspannende escaperooms; De Professor en Madam X. Je krijgt een uur om samen als team het beste uit elkaar én jezelf te halen en zodoende de deur naar je vrijheid te kunnen openen.

Bekijk de escape rooms
Crack the safe escape room

Parkeren

Parkeren bij Xitroom Amsterdam kan recht voor de deur, of in de zeer voordelige Oosterdokparkeergarage (€15 / 24 uur) aan de overkant.

Bekijk de verrassende en complete arrangementen om het dagje uit compleet te maken! Boek nu jouw escaperoom als je durft tenminste!

Boek nu

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page