Vrijgezellenfeest in een Escaperoom in Eindhoven

Het is niet eenvoudig om een mooie dag en/of avond te organiseren voor de aanstaande bruid of bruidegom. Je wilt een originele activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Het moet iets zijn waar jullie nog lang over na kunnen praten en het liefst op loopafstand van de leuke kroegjes en restaurantjes. Xitroom Escaperooms in Eindhoven heeft het allemaal in zich en kan de perfecte opening, hoofdactiviteit of afsluiter van het vrijgezellenfeest zijn.

Vrij gezellig voor iedereen

Een Escaproom is geschikt voor iedereen, dus ook voor die vriend die zijn kniebanden heeft gescheurd met voetbal of die zus die 8 maanden zwanger is van haar tweede. In de kamer van Professor X of Madame X vinden jullie een doolhof aan raadsels, puzzels en mysteries. De hersenen worden flink gepijnigd, maar dat moet dan ook om binnen 60 minuten de code te kraken en de deur te openen. Als de groep elkaar nog niet zo goed kent is het de perfecte activiteit; het vraagt direct om samenwerking en zo leer je elkaar goed kennen in het heetst van de strijd.

Download checklist

Escaperoom Eindhoven

De Eindhovense Escaperoom van Xitroom was de eerste in Nederland. We hebben de weg vrij gemaakt voor veel andere Escaperooms, maar door de zorg en aandacht waarmee de kamers in Eindhoven zijn opgezet, zijn we nog steeds favoriet van velen. Voor jullie vrijgezellenfeest kunnen jullie terecht in de kamer van Madame X of Professor X. Is de groep groter, dan kan je ook tegen elkaar strijden. Zo heb je gegarandeerd iets om over na te praten.

Bekijk onze arrangementenNeem contact op
Arrangementen escape room

Compleet vrijgezellenfeest

Vlakbij het Stratumseind gelegen, is de koppeling met een etentje of stappen snel gemaakt. Kijk bij onze arrangementen voor een voordelige deal; een lekker buffet inclusief drank of een verassingsviergangendiner. En zijn jullie op zoek naar een goede opwarmer voor of een cooling down na de Escaperoom? Ken je de pubquiz al? In deze gezellige quiz speel je in teams tegen elkaar, alles wat je nodig hebt is je algemene kennis en wat competitiedrang. Met Xitroom Escaperooms organiseer je dus eenvoudig een compleet vrijgezellenfeest in Eindhoven.

Download nu de gratis checklist voor een gezellig vriendinnenuitje in Eindhoven!

 

 

 

 

 

Download de checklist

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page