Escaperoom Amsterdam

Amsterdam wie houdt er niet van? Het is de perfecte stad om een geslaagd vrijgezellenfeest, ideale familiedag of onvergetelijk teamuitje te organiseren. Een escaperoom in Amsterdam is voor vrijwel ieder uitje een onvergetelijk element. Omdat Amsterdam de meeste escaperooms van Nederland heeft is er, naast een groot aanbod, ook een groot kwaliteitsverschil tussen de verschillende games. Vraag je van tevoren goed af waar je precies naar op zoek bent. Hoe meer je weet, hoe gerichter je kunt zoeken en boeken.

Escaperoom groep Amsterdam

Het is duidelijk, jij gaat met je vrienden, familie of collega’s een escaperoom in Amsterdam boeken. Maar bij welke escaperooms in Amsterdam kun je met meerdere personen terecht? Welke zijn ook geschikt voor Engelsprekende collega’s of toeristen? Welke escaperoom in Amsterdam heeft battlerooms voor een eerlijke strijd? Welke escaperoom heeft een goed verhaal, mooi ingerichte kamers en de beste hersenkrakers? Welke escaperooms biedt ook passende arrangementen om jouw dagje uit compleet te maken? En welke escaperoom in Amsterdam boek je voor een leuke prijs? Het antwoord op al jouw vragen is Xitroom Escape Game Amsterdam!

Boek escape room Amsterdam

Bedrijfsuitje escape room

Xitroom Escape Game Amsterdam

Xitroom is een zeer geliefde escaperoom omdat deze alles heeft wat men zoekt in een Escaperoom in Amsterdam. Waaronder identieke kamers, deze zogenaamde battlerooms verhogen het spanningselement omdat men natuurlijk precies dezelfde kansen heeft. Bij Xitroom kan je met zijn tweeën een spannende tijd beleven, maar ook met groepen tot wel 80 personen kun je hier eenvoudig terecht. Ben je met een nog grotere groep? Ook geen probleem! Xitroom heeft heel veel leuke arrangementen zodat je met een grote groep een dag heerlijk op stap kunt zijn op een originele en spannende manier.

Xitroom alles waar je naar op zoek bent en meer! Bekijk de verschillende escaperooms in Amsterdam en de leukste arrangementen die Xitroom te bieden heeft.

Neem contact op
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page