Escaperoom voor grote groepen

Escaperoom hét perfecte bedrijfsuitje

Escaperooms zijn ontzettend populaire teamuitjes. Logisch, want in een escaperoom leer je elkaar en jezelf pas echt kennen. Samenwerken is hier het toverwoord, want alleen kom je er niet uit. Je kunt met een grote groep samen de mysteries trotseren, maar je kunt ook in groepen tegen elkaar strijden in meerdere identieke escaperooms. In deze superspannende zogeheten ‘battle rooms’ leer je pas echt wat teamwork is!

Boek Escaperoom Amsterdam voor grote groepen

Spannende en originele activiteit voor iedereen

Een escaperoom is het ideale teamuitje voor ieder bedrijf. Het is actief, maar wel op een manier dat iedereen mee kan doen. Spannender dus dan de standaard bedrijfsborrel, maar niet zo fysiek dat je een fervent sporter moet zijn. Iedereen in het bedrijf kan meedoen en je leert elkaar eens op een andere manier kennen.

Je dient te ontsnappen door middel van mysteries oplossen, puzzels kraken en raadsels ontrafelen. Iedereen komt enthousiast de kamer uit, áls je de kamer uitkomt, welteverstaan. Want dat lukt niet iedereen. Je leert dus heel rap samenwerken, wil je tenminste je vrijheid terugverdienen.

Bekijk escaperoom de Professor
Escaperoom Professor X

Met een grote groep ontsnappen uit een escaperoom

In Nederland zijn een aantal leuke, spannende escaperooms waar je met grote groepen terecht kunt. Met zijn allen naar binnen of juist in teams tegen elkaar strijden?
Het kan allemaal, maar let wel even goed op wat je precies boekt. Iedere escaperoom is anders, met andere mogelijkheden in de vorm van bezoekersaantal, moeilijkheidsgraad en extraatjes.

Neem contact op
Escaperoom grote groep

Xitroom Escape Game Amsterdam

De spannendste escaperooms vind je natuurlijk in Amsterdam. Xitroom is ideaal gelegen in hartje Amsterdam. Hier heb je twee verschillende breinbrekende escaperooms; Drie keer De Professor en twee keer Madam X. Zo kun je met én tegen elkaar strijden. Je krijgt een uur om samen als team het beste uit elkaar en jezelf te toveren en zodoende de deur naar de vrijheid te kunnen openen. Bij Xitroom in Amsterdam kunnen grote groepen tot 80 personen terecht. Heeft jouw bedrijf meer dan 80 personen? Geen probleem. Neem dan gerust contact op, want ook dan hebben ze bij Xitroom diverse mogelijkheden.

Bekijk de verrassende en complete arrangementen om het dagje uit compleet te maken!
Boek nu een escaperoom, als je durft tenminste!

Boek Escaperoom Amsterdam
Xitroom
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page