Kosten escaperoom Amsterdam

Betaalbare escaperoom hartje Amsterdam

Een escaperoom is de leukste interactieve reallife game van het moment. Het vormt daarom een ideaal bedrijfsuitje. Iedereen kan meedoen en je werkt ook nog eens op een originele manier aan de teambuilding van jouw bedrijf. Want samenwerken is essentieel onderdeel van het ontsnappen uit een escaperoom.
Goede reden om nu dat teamuitje alvast te reserveren. Maar wat kost dat nou eigenlijk? De kosten voor het boeken van een escaperoom zijn afhankelijk van de locatie en het aantal personen met wie je gaat proberen te ontsnappen.

Bekijk kosten escape room EindhovenBekijk kosten escape room Amsterdam

Xitroom Amsterdam

Bij Xitroom Amsterdam midden in het bruisende hart van onze hoofdstad, kun je met grote groepen tot 80 personen terecht. Is je groep nog groter? Geen probleem neem even contact op. Team Xitroom informeert graag over de diverse mogelijkheden en de daarbij behorende kosten. Er gelden interessante groepstarieven met aantrekkelijke bijbehorende arrangementen. Bij Xitroom kun je een gehele dag plannen zodat je ook weet waar je aan toe bent, qua planning én qua financieel plaatje. En dat is wel zo prettig.

Boek escape room Amsterdam
Escaperoom hartje Amsterdam

Kosten Escaperoom Amsterdam

Een leuke, originele activiteit doen waar nog lang over gesproken gaat worden in de wandelgangen? Dan is Xitroom Amsterdam een uitstekende keuze. Bij een groep vanaf zes personen moet je ongeveer denken aan 19 euro per persoon. Daarbij zit dan een introductie van 15 minuten ingegrepen en een speelduur van gemiddeld 60 minuten. Hij is pittig, maar Xitroom geeft weleens stiekem een hintje weg mocht je echt radeloos zijn! Bij Xitroom krijg je absoluut waar voor je geld.

Bekijk de kosten
Kosten Escaperoom Amsterdam

Arrangementje erbij?

Zijn jullie ontsnapt binnen de tijd? Dan mag dit natuurlijk wel gevierd worden. Xitroom Amsterdam zit midden in hartje Amsterdam en je wandelt zo het bruisende nachtleven in. Het enthousiaste team van Xitroom heeft samen met andere ondernemers ook originele en betaalbare arrangementen samengesteld. Als je deze boekt hoef je vervolgens alleen nog maar aan te schuiven en te proosten op de vrijheid. Zo weet je van te voren precies waar je aan toe bent.

Bekijk de verrassende en complete arrangementen om jullie dagje uit compleet te maken!
Boek nu jouw escaperoom als je durft tenminste!

Boek alle arrangementen
Arrangementen escape room
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page