Een origineel vrijgezellenfeest in Amsterdam

Wil je verzekerd zijn van een origineel vrijgezellenfeest voor je vriend, broer, vriendin of zus? Kies voor een Xitroom Escaperoom in Amsterdam, succes en gezelligheid verzekerd. In een race tegen de klok proberen jullie je weg te vinden in een web van raadsels, mysteries en puzzels. Lukt het om binnen 60 minuten de code te kraken en de ontsnapping te gaan vieren?

Gezelligheid en fanatisme

We kennen allemaal de standaard vrijgezellenfeesten. Ook leuk, maar jij wilt de aanstaande bruid of bruidengom echt verrassen met een originele dag. Maak je borst maar nat, want de Xitrooms Escaperooms in Amsterdam vragen jullie om eens anders naar de dingen te kijken. Gebruik jullie oplossend vermogen en unieke kijk op de dingen om binnen de tijd de deur te openen. Samenwerking en fanatisme komen samen in een bijzonder raadselachtige strijd. Bij een grotere groep kan er zelfs in teams tegen elkaar gestreden worden, in twee of drie identieke Escaperooms. En de winnaars; die krijgen natuurlijk een extra biertje of wijntje.

Boek escaperoom Amsterdam
Proosten op je vrijheid

Arrangement vrijgezellenfeest Amsterdam

Omdat je strijd tegen de tijd, vliegen de 60 minuten voorbij. Natuurlijk mag deze bijzondere dag wat langer duren. Jullie zouden ter voorbereiding een goede bodem kunnen leggen, een eenvoudig hapje of juist een uitgebreid diner. Of wat dacht je van het vieren van de overwinning met een borrel? Het voordeel van een vrijgezellenfeest in Amsterdam is dat er altijd iets te doen is. De arrangementen combineren een bezoek aan de Escaperoom met een andere activiteit. Dit kan wat eten en drinken zijn, maar ook een pubquiz. Via deze website reserveer je eenvoudig in een keer je complete, originele vrijgezellenfeest in Amsterdam.

Heb je vragen over de mogelijkheden voor het vrijgezellenfeest in Amsterdam, wij helpen je graag verder.

Bekijk onze arrangementenNeem contact op
Arrangementen escape room
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page