Groepsuitje Amsterdam

Ben je met een kleine of grotere groep en op zoek naar een origineel uitje, kies dan voor een escaperoom van Xitroom. De race tegen de klok vraagt om een scherpe blik, out-of-the-box-denken en samenwerking. Geschikt voor alle leeftijden (vanaf 14 jaar) en in een kleine groep of grotere groep, tot wel 80 personen. Het is jullie tegen de klok of met bij grotere groep tegen de klok én tegen elkaar. De strijd kan beginnen!

Een complete beleving

Amsterdam is een prachtige stad, die de bezoeker veel te bieden heeft. De Xitroom escaperooms zijn gevestigd in het souterrain van een prachtig grachtenpand, gelegen op 500 meter van het Centraal Station. In hartje centrum zijn de leuke eettentjes en kroegjes altijd direct om de hoek. Met enkele van die leuke plekken hebben wij mooie afspraken gemaakt. Hiermee bieden we jullie de mogelijkheid om een arrangement te boeken, zodat je groepsuitje in Amsterdam een dag wordt om nooit te vergeten.

Bekijk onze arrangementen
Hartje Amsterdam

Kraak die code

Een escaperoom is een ruimte is waarin raadsels, puzzels en mysteries verborgen liggen. Het doel is om binnen 60 minuten de code te kraken waarmee de deur naar buiten geopend kan worden. Een goede samenwerking is cruciaal, of je nu met 2 personen bent, met 8 personen of met een groep van 40 personen (die verdeeld over alle rooms, nog steeds tegelijk kunnen spelen). Overigens, als de groepen heel groot worden, dan wordt het ook een strijd tegen elkaar. In de identieke kamers nemen jullie het tegen elkaar op en wie het eerst de code kraakt, die wint de eer. (En moet natuurlijk de volgende keer verslagen worden.)

Boek een escaperoom

Voor alle groepen

Een groepsuitje in Amsterdam is altijd een goed idee. We krijgen veel verschillende groepen op bezoek, uit het hele land en in verschillende samenstellingen, denk aan:

  • personeelsuitjes
  • teambuildingactiviteiten
  • vrijgezellenfeestjes
  • vriendenuitjes
  • familiefeestjes

Het mooie van de escaperooms is dat ze geschikt zijn voor vele mensen. Van 14 jaar tot over de 100; iedereen kan meedenken, raadsel en puzzels oplossen en mysteries ontrafelen.
Heb je vragen over het groepsuitje, de locatie of de escaperooms? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Neem contact op
Arrangementen escape room
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page