Groepsuitje & teambuilding

Groepsuitjes in escape room

Stel je voor… tijdens een groepsuitje word je met je familie, vriendengroep of groep studenten opgesloten in een kamer. De deur valt achter jullie in het slot en je hebt slechts een uur de tijd om te ontsnappen… Welkom in de Xitroom! Onder grote tijdsdruk dienen jij en je vrienden, familie of collega’s optimaal samen te werken zodat jullie de clou ontdekken om jezelf op tijd te bevrijden uit de escaperoom. De mysterieuze exit room staat garant voor het beleven van een superspannend groepsuitje waar jullie nog lang over na zullen praten!

Teambuilding en teamuitjes in de Xitroom

De escape room is geschikt voor teams van 2 tot 6 personen is dé ideale activiteit voor tijdens:

  • een bedrijfsuitje met collega’s
  • een teamuitje met je voetbalteam
  • een teamactiviteit met studenten
  • een familie-uitje of gezinsactiviteit

Teambuilding staat centraal bij het oplossen van geheime puzzels, cryptische raadsels, het ontcijferen van landkaarten en het vinden van verstopte sleutels. Stel jullie teambuilding skills op de proef terwijl de minuten wegtikken. Alleen door het hanteren van de juiste denkwijze lukt het om te ontsnappen uit de exit room. Durven jullie de uitdaging aan om jezelf als groep te laten opsluiten in één van de escaperooms die je vindt in Amsterdam of Eindhoven? Xitroom is dé garantie voor een grandioos teamuitje!

Exit room voor vrijgezellenfeesten

Ook tijdens een vrijgezellenfeest is de escape room een geweldige belevenis waar jullie samen veel spanning en plezier aan beleven. Samen met je vrienden ga je als een ware detective op onderzoek uit. Lukt het jullie als team om het mysterie van de escape room binnen een uur op te lossen en zo op tijd de kamer te verlaten? Ervaar het zelf en maak van een vrijgezellenfeest in Amsterdam of Eindhoven een uitdagende en onvergetelijke ervaring!

Boek eindhovenBoek Amsterdam
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page