Escaperoom in Eindhoven voor 2 personen

Houd je ook zo van Escaperooms? Wist je dat deze ook heel geschikt zijn voor 2 personen? In onze Escaperooms in Eindhoven speel je samen tegen de klok. Ideaal voor een date of gewoon gezellig met een vriend of vriendin. We krijgen zelfs koppels op bezoek die er een sport van maken om samen alle Escaperooms af te gaan, en natuurlijk slimmer te zijn dan de bouwers.

Uitdaging voor 2 in Eindhoven 

Zin om een zondagmiddag, zaterdagavond of ergens op een doordeweekse dag je hersenen te laten kraken? Ga samen de strijd aan en vind jullie weg naar buiten door een web van raadsels, puzzels en mysteries. Je krijgt 60 minuten om de code te kraken en zo de deur te openen. De Escaperoom in Eindhoven was de allereerste Escaperoom in Nederland en is nog steeds één van ’s lands mooiste en meest uitdagende. Met een goed verhaal en de juiste sfeer start je perfect als de teller gaat lopen…Hoe beter je op elkaar bent ingespeeld, hoe groter de kans dat jullie met zijn tweeën de klok verslaan.

Download checklist
Xitroom Escaperoom

Escaperoom combinatiedeals

Combineer de Escaperoom met een etentje, een borrel of een avondje stappen en je hebt de perfecte middag of avond voor een date of een uitstapje met je partner, een vriend, je broer of je moeder. Dankzij onze centrale ligging, vlakbij Stratumseind, zijn de leukste kroegjes en eetgelegenheden altijd vlakbij. Als je slim bent, kies je voor onze voordelige arrangementen. Dit zijn enkele aantrekkelijke geprijsde combinatiedeals, zodat jullie kosten besparen.

Wij hopen jullie snel te verwelkomen.

Download nu de gratis checklist voor een vriendenuitje in Eindhoven!

 

 

 

 

 

Download de checklist

Neem contact op
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page