Escaperoom 2 personen

Een spannende avond uit, mysteries ontrafelen en puzzels oplossen in een race tegen de klok. Een escaperoom voor 2 personen is een uitdaging; werken jullie goed genoeg samen om binnen de tijd te kunnen ontsnappen? Zijn jullie slimmer dan de mysteries die jullie gevangen houden? Doe eens wat anders met je partner, vriend(in) of familie en kies voor een Xitroom Escape Game.

De ultieme samenwerking

Samen uit eten is gezellig en lekker. Borrelen op een leuke plek is ook erg aangenaam, maar misschien ben je eens op zoek naar iets anders. In een Xitroom escaperoom leer je elkaar pas echt kennen. Wat is jouw sterke kant en wat kan de ander goed? Ga je de puzzels en raadsels samen te lijf of kies je strategisch voor een eigen focus? Wat je ook doet, je leert elkaar op een andere manier kennen. De tijdsdruk maakt dat veel mensen erg fanatiek worden, kan jullie vriendschap of relatie dit aan? Of versterkt het teamgevoel jullie vriendschap of band?

Bekijk onze escaperooms in AmsterdamBekijk onze escaperooms in Eindhoven
Escaperoom voor 2 personen

Wat is een Escaperoom?

Of je nu op zoek bent naar een Escaperoom voor 2 personen of voor een grotere groep, het principe is altijd hetzelfde. Jullie worden opgesloten in een kamer, daar word je meegenomen in een verhaal. Het verhaal is de start van een mooi spelletje out-of-the-box-denken. Je krijgt 60 minuten om verbanden te leggen en raadsels en puzzels op te lossen. De kick die je krijgt als je een stap verder komt is heel leuk; het maakt je alleen nog maar hongeriger om binnen de 60 minuten te ontsnappen uit de kamer.

Wat is een escaperoom?

Xitroom Escaperoom voor 2 personen

Escaperooms zijn erg populair, toch zijn de meeste enkel ingericht op groepen. Bij Xitroom kan je ook terecht met 2 personen. Op onze locaties in Amsterdam en Eindhoven kan je voor aanvang wat drinken, de kamers zijn geschikt vanaf 14 jaar (jonger kan ook, maar dan wel onder begeleiding). Beide locaties liggen centraal in de stad. In Amsterdam zitten we vlakbij het Centraal Station en in Eindhoven kan je gratis parkeren. Voor een complete avond uit, kies je een arrangement.

Voel jij je brein al borrelen? Gaan jij en je partner de strijd met de tijd aan? Boek de escaperoom voor 2 personen, dan zien we je snel.

Neem contact op
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page