Escaperoom: Leukste uitje voor 8 personen

Escaperoom: spannend & onvergetelijk uitje voor 8 personen

Mag jij dit jaar de activiteit bedenken voor het jaarlijkse bedrijfsuitje? Best een opgave want wat is een origineel en onvergetelijk teamuitje voor 8 personen of meer om te doen?
Juist, een escaperoom. Een escaperoom voor groepen tot 8 personen is een unieke doe-activiteit zonder jezelf in het zweet te werken. Fysiek dan, want mentaal draait je brein overuren. Ontsnappen kan namelijk alleen door middel van mysteries op te lossen, puzzels te kraken en raadsels te ontrafelen. Denk je dat jullie goed genoeg op elkaar zijn ingewerkt om samen uit de kamer te ontsnappen? Liever tegen elkaar strijden? Dat kan ook, maak het extra spannend, deel de groep op in teams en ga de strijd met elkaar aan in de battlerooms.

Boek escaperoom Eindhoven Boek escape room Amsterdam

Bedrijfsuitje escape room

Xitroom Escaperoom Amsterdam

Bij Xitroom in Amsterdam kunnen acht personen tegelijk een escaperoom in, maar er zijn ook identieke battlerooms om tegen elkaar te strijden. De escaperoom zelf duurt ongeveer 60 minuten. In het begin is er een intro van 15 minuten waarin er een uitleg wordt gegeven en er eventuele vragen kunnen worden gesteld. In de wachtruimte kan er alvast een een drankje genuttigd worden en eventuele ontsnappingstechnieken besproken. Ontsnapt binnen de tijd? Dan mag dit wel gevierd worden. Xitroom is gevestigd in hartje Amsterdam en dus letterlijk op een steenworp afstand van de leukste uitgaansgelegenheden en gezelligste eettentjes.

Boek Escape room Amsterdam
Hartje Amsterdam

Verrassende arrangementen

Het enthousiaste team van Xitroom Amsterdam heeft samen met andere Amsterdamse ondernemers verschillende arrangementen samengesteld om naast de escaperoom het dagje uit compleet te maken. Als je een escaperoom voor 8 personen boekt in combinatie met een arrangement, hoef je vervolgens alleen nog maar aan te schuiven en te proosten op de hervonden vrijheid!

Bekijk de verrassende en complete arrangementen op de website om jouw teamuitje compleet te maken. Boek nu jouw escaperoom, als je durft tenminste!

Bekijk alle arrangementen
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page