Escaperoom in Amsterdam bij het Centraal Station

Ben je op zoek naar een mooie, centraal gelegen locatie voor een groepsuitje, kies dan voor de Xitroom Escaperooms in Amsterdam, vlakbij het Centraal Station. Om de hoek bij de Nieuwmarkt, in het souterrain van een statig grachtenpand zijn de vijf Escaperooms gelegen. Geschikt voor een kleinere groep of teams die tegen de klok én elkaar spelen.

Xitroom Escaperoom in Amsterdam

Jaren geleden was Xitroom de eerste die in Nederland een Escaperoom opende. Het nieuwe fenomeen werd al snel een hit en is dat tot op de dag van vandaag. De combinatie van samenwerking en tijdsdruk, maakt het even gezellig als spannend. Na de eerste locatie in Eindhoven, volgde al snel een tweede locatie in Amsterdam. En die locatie nabij het Centraal Station, op slechts 500 meter, geeft ruimte voor mooie combinaties. Een Escaperoom met een etentje of borrel of zelfs in combinatie met een pubquiz. We hebben enkele mooie arrangementen samengesteld, zodat je eenvoudig een leuke middag of avond reserveert.

 

Boek escaperoom Amsterdam

Samenwerken tegen de klok

60 Minuten om samen de code te kraken en de Escaperoom te verlaten. 60 Minuten om ieders talenten optimaal te benutten. Wie is meester in analyseren, wie ontdekt de verborgen aanwijzingen en wie weet de verbanden te leggen? De mysteries, raadsels en puzzels zijn een uitdaging en maken mensen fanatiek. Iedereen wil de klok verslaan. De Escaperooms zijn geschikt voor twee tot acht personen. Ben je met een grotere groep? Maak dan gebruik van meerdere kamers, als je wilt kan je zelfs de strijd tegen elkaar opnemen door in identieke kamers te spelen. De Escaperooms nabij het Centraal Station in Amsterdam zijn geschikt voor vele gelegenheden, zoals:

  • team- of bedrijfsuitjes
  • vrijgezellenfeestjes
  • gezinsuitjes
  • een gezellige avond met een vriendengroep
  • het jaarlijkse teamuitje met de sportclub

 

Wij hopen jullie snel te verwelkomen.

Bekijk onze arrangementen
Arrangementen escape room
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page