Waarom een escape game in Amsterdam?

Je bent op zoek naar een spannende escape game en overweegt Amsterdam. Wij vertellen jou graag waarom dat een uitstekend idee is. Amsterdam is, naast een geliefde hoofdstad, een stad die ontzettend veel te bieden heeft. Indrukwekkende geschiedenis, imposant cultuuraanbod, diversiteit in bezienswaardigheden én de beste escape games! Die vind je namelijk bij Xitroom escape game Amsterdam!

Escape games Amsterdam

Naast het feit dat Amsterdam het bezoeken meer dan waard is, heeft het ook een gevarieerd aanbod in escape games. Amsterdam heeft het grootste aanbod in escape games van Nederland. Xitroom Escape Game is gevestigd in hartje Amsterdam en perfect gelegen om vanuit daar Amsterdam verder te ontdekken. Xitroom biedt geschikte escape games voor families, grote groepen en ook voor Engelstalige collega’s of toeristen.

Boek Amsterdam Escape game

Escaperoom hartje Amsterdam

Dagje Amsterdam

Wanneer je uit de escape game in Amsterdam ontsnapt bent, heb je waarschijnlijk wel zin in een verfrissend of relaxend drankje. Amsterdam heeft natuurlijk ontelbare gezellige horecazaken waar je met zijn allen kunt proosten op de teruggekregen vrijheid en deze vieren met een lekker etentje in een van de vele restaurants. Het team van Xitroom Amsterdam heeft diverse leuke arrangementen samengesteld.

Bekijk onze arrangementen
Proosten op je vrijheid

Teamuitje Amsterdam

Ben jij met jouw bedrijf toe aan een leuk teamuitje en is jouw oog gevallen op een spannende escaperoom? Slim, want escape games werken uitsluitend met een team dat kan samenwerken en communiceren en is dus zeer bevorderlijk voor een goede teamspirit. Een escape game in Amsterdam is altijd een goede keuze. Want Amsterdam ligt centraal gelegen en is met haar uitstekende infrastructuur en openbaar vervoer voor iedereen goed bereikbaar. Bovendien kun je vanuit Xitroom Amsterdam letterlijk en figuurlijk alle kanten op! Denk jij dat jij het aandurft om een spannende escape game in Amsterdam te doen?

Neem contact op
Teamuitje Amsterdam
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page