Escaperoom Brabant

In, naar onze bescheiden mening, de leukste stad van Brabant is één van de beste Escaperooms te vinden. De Xitroom Escaperoom Brabant in Eindhoven was de eerste in Nederland en mag zich nog steeds tot de absolute top rekenen. Durf jij de strijd tegen de klok aan te gaan? Zorg jij samen met je vrienden, collega’s of familie dat je de ruimte verlaat binnen de 60 minuten? Test jullie skills in dé Escaperoom van Brabant.

De beste plek van Eindhoven 

De Xitroom Escaperooms in Eindhoven zijn battlerooms om je vingers bij af te likken. We laten de Brabantse gezelligheid even achterwege en kiezen voor het duistere mysterie van Professor X of Madame X. Met een goed verhaal en de juiste sfeer word je ondergedompeld in een wereld vol raadsels, puzzels en mysteries. Gelegen bij Statumseind is er na de escape alle ruimte om bij te komen in een van de leuke kroegjes of eettentjes. We hebben zelfs mooie arrangementen voor je samengesteld, zodat jullie voor een fijn prijsje een complete avond of middag uit hebben.

Aan jou de eer om een originele vriendendag te organiseren? Download onze checklist met alle stappen die je moet doorlopen om binnen 5 minuten een escaperoom vriendenuitje in Eindhoven te regelen!

Download checklist
Escape room 6 personen

Kei veul of met minder

Zijn jullie met 2 personen of met een hele groep? Onze Escaperooms zijn geschikt voor 2 tot 7 personen per kamer, maar je kan ook het gevecht met elkaar aan met een groep tot 54 personen. We verwelkomen allerlei verschillende groepen voor diverse uitjes hier in Eindhoven, zoals:

  • familiefeestjes
  • vriendengroepen
  • bedrijfsuitjes
  • teambuildingevents
  • gezinsavond
  • date night
Bekijk onze arrangementenNeem contact op
Escaperoom grote groepen

Hersenbrekers in Eindhoven

Vind je een uur Escaperoom niet genoeg? Wil je nog meer hersenkrakers? Op onze locatie in het Brabantse Eindhoven bieden we ook de pubquiz. In kleine teams strijd je om de eer en die win je als je algemene kennis scherper is dan die van de andere teams. Een pubquiz is leuk om te combineren met een Escaperoom en is net als die Escaperoom geschikt voor iedereen.

Heb je vragen over de mogelijkheden, wij helpen je graag verder.

Download nu de gratis checklist voor een vriendenuitje in Eindhoven!

 

 

 

 

 

Download de checklist

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page