Personeelsuitje Amsterdam

Wil je elkaar echt leren kennen en verzekerd zijn van gezelligheid, kies dan voor een Escaperoom. Er zijn veel mogelijkheden voor een personeelsuitje in Amsterdam, maar een Escaperoom is voor iedereen geschikt en vraagt om een stukje teaminspanning. Het is de medewerkers tegen de klok of de medewerkers in groepen tegen de klok én tegen elkaar. Let the games begin!

Een heel letterlijk uitje

Een escaperoom is een kamer waarin raadsels, puzzels en mysteries verborgen liggen. Het doel is om binnen 60 minuten de code te kraken waarmee de deur naar buiten geopend kan worden. Uit de escaperoom ontsnappen dus. Het ideale personeelsuitje in Amsterdam, want:

  • Je moet goed samenwerken om de raadsels en puzzels op te lossen.
  • De samenwerking en het gemeenschappelijke doel versterkt de teamgeest.
  • In hartje centrum gelegen, is het ideaal om te doen na een etentje of voor het stappen.
  • Het is in een arrangement te combineren, met een pubquiz of een etentje.
  • Het is geschikt voor jong personeel, de wat oudere werknemers en zwangeren.

Wat belangrijk is om te weten dat de Xitroom escaperooms in Amsterdam geschikt zijn tot wel 80 personen. Omdat we meerdere kamers hebben, waaronder 2 identieke Madame X kamers en 3 identieke Professor X kamers, kunnen de medewerkers in teams tegen de klok én elkaar strijden. We zien een jaarlijks terugkerend personeelsuitje voor ons, eens kijken welk team dit maal het snelst is.

Boek nu een escaperoom als personeelsuitje
Escape room 6 personen

Arrangement personeelsuitje

De tijd die je doorbrengt in een escaperoom is maximaal 60 minuten. Die tijd vliegt voorbij, omdat je strijd tegen de tijd. Er zijn in Amsterdam natuurlijk vele andere leuke activiteiten te vinden om de dag compleet te maken. Wij hebben enkele mooie arrangementen samengesteld, zodat jullie eenvoudig in één keer kunnen reserveren. Zo kan de escaperoom gecombineerd worden met een pubquiz, wellicht dat de mindere puzzelaars wel over een grote algemene kennis beschikken. Voor de benodigde energie zijn er combinaties met borrelgelegenheid, een eenvoudig hapje of een compleet drie-gangen diner.

Heb je vragen over de mogelijkheden, wij helpen je graag verder.

Neem contact op
Arrangementen escape room
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page