Escape room 6 personen

Escape room met 6 personen

Een escaperoom is een interactieve reallife game! Je kunt een escaperoom in principe al met zijn tweeën doen, maar spannender is proberen te ontsnappen uit een escaperoom met een groep. Bij Xitroom Escape Game met vestigingen in Eindhoven en Amsterdam kun je met 6 personen een escape room binnengaan en nog steeds een ultieme speelbeleving meemaken!

Boek escaperoom EindhovenBoek escaperoom Amsterdam
Escape room 6 personen

Leukste uitje: Escape room met 6 personen

Een origineel uitje verzinnen voor 6 personen kan best een opgave zijn. Xitroom heeft spannende escaperooms in het Brabantse Eindhoven en in onze hoofdstad Amsterdam. Bij beiden vestigingen zijn er diverse arrangementen die er een compleet dagje uit van kunnen maken. Met een borrelarrangement, plekje in een gezellig restaurant of een spannende pubquiz kun je je escape room voor 6 personen aanvullen.

Bekijk onze arrangementen
Arrangementen escape room

Mysteries ontrafelen

In de escaperooms vind je Professor X een vreemde, maar briljante man. Wat is zijn geheim? Kijk uit, want wanneer je een kijkje in zijn bureau wilt nemen valt de deur achter je dicht. Eenmaal opgesloten merk je op dat je terug in de tijd bent gegaan. De klok begint te tikken. De spanning stijgt. Je hebt een uur de tijd om de vreemde cryptische omschrijvingen te ontcijferen en zo het geheim van de Professor te ontrafelen.

Ook kun je kiezen om Madam X te helpen. Madam X is de oudste zus van Professor X.
Ze heeft haar geniale broer gevraagd om haar kostbare 69 karaat diamant te beveiligen. Maar iets klopt er hier niet. Jij moet dit onmogelijke systeem kraken, de diamant te pakken zien te krijgen en nog belangrijker: ontsnappen voor het te laat is!
Maar let op, niets is wat het lijkt in deze absurde wereld…

Bekijk de escape rooms van Amsterdam
Escaperoom Professor X

Xitroom Escaperoom

Xitroom was de eerste escaperoom van Nederland met de eerste vestiging in Eindhoven in 2013. De tweede vestiging zit in hartje Amsterdam. Xitroom Escape Game staat garant voor kwaliteit en originaliteit. Kom het zelf ervaren!

Bekijk de verrassende en complete arrangementen om een dagje uit compleet te maken! Boek nu jouw escaperoom als je durft tenminste!

Neem contact op
Xitroom Escaperoom
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page