Escaperoom in Amsterdam voor 8 personen

Kies voor een strijd tegen de tijd, pijnig je hersenen en zoek de samenwerking op om op tijd de deur te openen. Ben je op zoek naar een escaperoom in Amsterdam voor 8 personen, bij Xitroom kunnen jullie de uitdaging aan. Perfect voor jou en je vrienden, voor de familie of een teamuitje.

Samen uit is samen…eruit

In de Xitroom escaperooms krijg je 60 minuten om je door een veld van mysteries, raadsels en puzzels te worstelen. De strijd tegen de klok maakt mensen fanatiek. Samen verdeel je de taken, kijk je naar ieders kennis en kunde, alles om een recordtijd neer te zetten. Je vult elkaar aan en daagt elkaar uit om uiteindelijk samen eruit te komen. Bij Xitroom zijn de kamers zo aangepast, dat ze ook geschikt en uitdagend zijn voor net iets grotere groepen.

Onze bezoekers komen uit alle hoeken van het land en in verschillende formaties. De escaperooms zijn zeer geschikt voor:

  • teams binnen grotere organisaties
  • kleinere bedrijven
  • vrijgezellenfeestjes
  • gezinsuitjes
  • een gezellige avond met een vriendengroep
  • het jaarlijkse teamuitje met de sportclub
Bekijk de escaperooms
Leukste uitje voor 8 personen

Xitroom Escaperoom in Amsterdam

In een monumentaal grachtenpand, op 500 meter van het Centraal Station, zijn de vijf Amsterdamse Xitrooms gelegen. Je daalt af naar het souterrain van het pand om de kamer van Professor X of Madame X te betreden. Er kan met een grote groep, tot 8 personen, in één kamer gespeeld worden. Een andere optie is om met twee of drie (of zelfs meer) teams te spelen. We hebben in Amsterdam twee identieke Madame X kamers en 3 dezelfde Professor X kamers. Dat betekent dan niet enkel een strijd tegen de klok, maar ook een strijd tegen elkaar, extra spannend dus.

Gezien de locatie is het eenvoudig om de Escaperoom na een etentje of voor het uitgaan te plannen. De Nieuwmarkt met vele kroegjes en eetgelegenheden bevindt zich binnen een straal van 500 meter. Je kan je avond ook aan ons overlaten, met een compleet arrangement ben je verzekerd van een mooi uitje. Zo kan je kiezen voor een combinatie van een escaperoom met een pubquiz, een borrelarrangement of een lekker etentje. Overigens ook leuk om een keer met 2 personen te doen, met je partner of een vriend(in).

Xitroom was de eerste Escaperoom in Nederland en we vinden het nog altijd zeer belangrijk om vernieuwend te zijn en mensen te verrassen. Boek dus bij ons de Escaperoom in Amsterdam voor 8 personen. We wensen je alvast veel plezier.

Boek nu escaperoom Amsterdam
Escaperoom hartje Amsterdam
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page