Escape room in Amsterdam

Escape room Amsterdam

Laat je samen met je vrienden, familie of collega’s opsluiten in de escape room Amsterdam voor een spannend avontuur. Met in totaal vijf kamers bieden we de mogelijkheid om met grote groepen opgesplitst tegen elkaar te spelen. Gaat jouw team winnen in één van de drie identieke Professor X kamers of speel je liever in één van de twee identieke kamers van Madam X, de oudste zus van de Professor? Hoe dan ook: bij escape room Amsterdam breek je zestig minuten lang het hoofd boven lastige puzzels en ingewikkelde raadsels, samen met je teamleden.

Boek Escaperoom Amsterdam

origineel teamuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje naar escape room

Een escape room in Amsterdam kun je doen met een vriendengroep, maar het is ook erg geschikt als bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Of je nu komt met twee collega’s of grote groepen van 80 personen of meer, je leert nog beter samenwerken. In escape room Amsterdam komen jullie terecht in situaties die vergelijkbaar zijn met de vaardigheden op de werkvloer. Is jullie team stressbestendig genoeg voor de escape room in Amsterdam en weten jullie binnen de tijd te ontsnappen of moet er nog gewerkt worden aan de teambuilding?

Neem contact op voor bedrijfsuitjes
Bedrijfsuitje escape room

Kamers van Xitroom

Xitroom Escape Game biedt een spannende en breinbrekende spelbeleving aan. Bij de escape room van Professor X kom je terecht in de oude werkkamer van deze vreemde, maar briljante man. De escape room Madam X is van de oudste zus van de professor, Madam X. Aan jouw team de taak om de geheimen van de Professor of Madam X te kraken en op tijd de kamer uit te vluchten.

Bekijk alle kamers
Leukste uitje voor 8 personen

Escape room Amsterdam voor grote groepen

De escape room in Amsterdam is hét bedrijfsuitje waar je nog lang over zal napraten met collega’s. In het souterrain van een monumentaal grachtenpand in de oude binnenstad, zo’n 500 meter lopen vanaf het Centraal Station, bevinden zich de vijf kamers van Xitroom Amsterdam. De kamers zijn geschikt voor twee tot maximaal acht personen en er zijn ook mogelijkheden voor grote groepen met meer dan 80 personen. Het bedrijfsuitje naar de escape room Amsterdam is te complementeren met een diner of borrel als afsluiter.

Meer informatie over de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje of reserveringen van grote groepen bij escape room Amsterdam? Neem contact op via 06 18 888 415 of xitroom@gmail.com.

Neem contact op
Xitroom
Chat openen
Laat uw bericht via Whatsapp achter. We proberen zo snel mogelijk te reageren.
Voor last minute boekingen kunt u ook even bellen: 0618888415 voor Amsterdam
0652735739 voor Eindhoven
Chat openen
Laat uw bericht via Whatsapp achter. We proberen zo snel mogelijk te reageren.
Voor last minute boekingen kunt u ook even bellen: 0618888415 voor Amsterdam
0652735739 voor Eindhoven