Origineel bedrijfsuitje Amsterdam

origineel bedrijfsuitje Amsterdam

Jullie zijn op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Amsterdam? Deze zijn er natuurlijk in overvloed. Wil je iets actiefs, iets rustgevends, iets mafs of iets superspannends? Iedereen is anders, dus het ideale uitje is ook voor iedereen anders! Wij geven je drie originele bedrijfsuitjes in Amsterdam die gegarandeerd zorgen voor een onvergetelijk uitstapje.

1) ESCAPEROOM AMSTERDAM

Al eens geprobeerd te ontsnappen uit een Escaperoom? Dit is een ruimte, waarin je met collega’s wordt opgesloten en vervolgens gemiddeld 60 minuten de tijd krijgt om weer te ontsnappen. Er wordt jullie als team gevraagd om buiten de vastgeroeste kaders te denken. Los de mysteries op, kraak de puzzels en ontrafel de raadsels. Bemachtig de sleutel en vind je weg naar buiten.

Xitroom Escape Room Amsterdam werkt met mooie en goed uitgewerkte thema’s die ontzettend spannend zijn en waar iedereen enthousiast uit de kamer komt. Het lukt niet iedereen om binnen de tijd te ontsnappen maar bij Xitroom gebruiken ze geen shockerende horrorelementen dus er zullen geen collega’s zijn die voortijdig vrijgelaten willen worden. Het ontsnappen uit een Escaperoom is een origineel bedrijfsuitje in Amsterdam, want als het is gelukt, is dat echt een teamprestatie!

Xitroom Escape Game, durf jij het aan?!

Boek nu escaperoom Xitroom Amsterdam

2) RONDVAART AMSTERDAM

Wil jij Amsterdam eens ontdekken via een ander voertuig dan per fiets? Wat dacht je dan van een rondvaart? Vind je het leuk om een origineel uitje in Amsterdam te doen, maar heb je geen behoefte aan een actief bedrijfsuitje? Geen probleem. Tijdens deze 75 minuten durende rondvaart is het heerlijk genieten. Leun achterover en zie Amsterdam letterlijk aan jullie voorbijtrekken. De bruggen, de grachtengordel, de historische huizen en bezienswaardigheden.

Sightseeing op een ontspannen manier. Natuurlijk is een rondvaart ook een perfect moment om leuke, originele foto’s te maken tijdens jullie bedrijfsuitje. Met een continue wisselende achtergrond schieten jullie de mooiste plaatjes van elkaar. Dit bedrijfsuitje is ideaal wanneer je nog niet eerder een bezoek aan Amsterdam hebt gebracht.

3) THE GAME AMSTERDAM

Iets anders dan anders is een speurtocht van The GAME door de stad. Bedrijfsuitje The Game is misschien wel de allerleukste citygame van dit moment. Sinds 2000 zorgt Neverrest, voor de juiste mix van ambitieuze uitdaging, verbazing en (gezonde) paranoia. The GAME laat zich het beste omschrijven als een belevenis waarin realiteit en fictie dwars door elkaar lopen. Het avontuur begint als de groep aankomt in de stad. Men wordt bespiedt door het professionele Neverrestteam. Een aantal vreemde, interactieve acts versterken het gevoel dat hier zeker iets niet pluis is.

Kun jij het aan of loop jij achterstevoren door de stad met zweetdruppeltjes op je hoofd? De speurtocht is een origineel bedrijfsuitje in Amsterdam wanneer het niet gek maar gestoord mag zijn!

 

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page