De leukste escaperooms van Noord-Holland

Escape room Noord Holland

Escaperooms zijn de leukste reallife games van het moment. Het is de ideale manier om jouw teamuitje, vrijgezellenfeest of vriendenweekend onvergetelijk te maken. Er zijn honderden escaperooms te vinden in Nederland met een groot kwaliteitsverschil en moeilijkheidsgraad. Wij hebben voor jou alvast de leukste escaperooms uit Noord-Holland alvast op een rijtje gezet.

1) Best Escape Purmerend
In Best Escape in Purmerend zijn er verschillende escape uitdagingen. Voor mensen die nog nooit een escaperoom hebben gedaan maar ook voor de gevorderde escape-speler. Al improviserend vind je de weg door de verschillende kamers. Op zoek naar verbrogen voorwerpen, ontcijfer de codes en maak gebruik van de items die je vindt. Maken jullie de bom onschadelijk? Bij Best Escape kun je vanaf twee tot zeven personen tegelijk een kamer in.

2) Xitroom Amsterdam
Escaperoom Xitroom ligt midden in hartje Amsterdam. Ideaal wanneer je jullie vrijheid wilt vieren in de mooiste meest bruisende stad van Nederland. Uniek bij Xitroom zijn de zogeheten battlerooms. Identieke Escaperooms zodat wanneer je in teams tegen elkaar opneemt het wel een eerlijke strijd is! Help jij de briljante maar vreemde Professor X? Door de battlerooms heeft Xitroom de ruimte voor grote groepen tot wel 80 personen. Is je groep nog groter? Neem dan even contact op.

3) Escape Tales Bussum
Midden in Nederland op steenworp afstand van station Naarden- Bussum vind je Escape Tales Bussum. Het thema is, hoe kan het ook anders, treinen. Het nagebouwde treinstel is bijna niet van echt te onderscheiden. Jij bent een lid van een onderzoeksteam dat moet ontdekken waarom een treinongeluk heeft plaatsgevonden. Ideaal voor mensen die een unieke escape ervaring willen en voor kleine groepjes tot maximaal 5 personen.

4) Escape Room Zandvoort
In het mooie Zandvoort vind je bij Escape Room Zandvoort drie unieke escaperooms. Stuk voor stuk aangelegd met oog voor details die al jouw zintuigen zullen prikkelen. Er zijn bewegende vloeren, geurmachines en unieke electronische snufjes. De ideale escaperoom ervaring voor als je al uit veel escaperooms heb weten te ontsnappen. Bij Escaperoom Zandvoort kun je tot zes personen de ideale spelbeleving ervaren.

5) Escaperoom Warmenhuizen
Bij Escaperoom Warmenhuizen vind je het Marlequi Mysterie een mooie kamer met een hoog technisch niveau. De tuinderij van Marlequi is de meest veelzijdige tuinderij van Noord-Holland. Het is een belevenis om in de wereld van de tuinder te stappen en de mooie opdrachten voor doeners en voor denkers uit te voeren! Zeer verrassend. Er kunnen tot zeven personen de ruimte in.

Meteen een escape room boeken in Noord Holland? Xitroom Amsterdam heeft 5 escaperooms beschikbaar. Neem contact op of boek online!
Boek Xitroom Amsterdam

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page