3 activiteiten voor een personeelsdag in Amsterdam

Personeelsdag Amsterdam

Op zoek naar een originele personeelsdag in Amsterdam?

Een dagje met jouw personeel naar Amsterdam? Altijd een goed idee. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het lastig kiezen wordt. Wij geven je de top 3 leukste activiteiten voor een personeelsdag in Amsterdam:

1) The Phone

Je bent met een grote groep personeelsleden en vindt het leuk om een spannend spel te spelen en iets van de stad te zien? Dan is het stadspel The Phone een leuke personeelsdag in Amsterdam. Een superspannende dag voor het hele personeel waar jullie echt op de proef wordt gesteld. Zoals de naam al doet vermoeden begint het allemaal met een mobiele telefoon en een A4tje. Allereerst moeten jullie erachter komen wat het nummer is dat jullie moeten bellen. Zowel mentaal als fysiek is er een reeks opdrachten waar jullie aan moeten voldoen om uiteindelijk de juiste coördinaten te vinden. Wie kan alle opdrachten goed uitvoeren en wie is het snelste bij de mysterieuze persoon en wint het spel?

2) Escaperoom

Heb je al eens geprobeerd te ontsnappen uit een Escaperoom? Dit is een ruimte, waarin je met collega’s wordt opgesloten en vervolgens 60 minuten de tijd krijgt om weer te ontsnappen. Er wordt jullie als team gevraagd om buiten de vastgeroeste kaders te denken. Los de mysteries op, kraak de puzzels en ontrafel de raadsels. Bemachtig de sleutel en vind je weg naar buiten. Xitroom Escape Room Amsterdam werkt met mooie en goed uitgewerkte thema’s die ontzettend spannend zijn en waar iedereen enthousiast uit de kamer komt. Het lukt niet iedereen om binnen de tijd te ontsnappen, dus de druk ligt hoog! Het ontsnappen uit een Escaperoom is een origineel bedrijfsuitje waarin je als team moet samenwerken!  Xitroom Escape Game, durf jij het aan?!

3) Wijnproeverij

Een wijnproeverij is natuurlijk altijd een goed idee. Naast lekker is het ook een leerzaam bedrijfsuitje in Amsterdam. Je leert precies welke wijnen je lekker vindt en vooral ook welke niet. Een exclusieve, duurdere wijn hoeft bijvoorbeeld niet per se lekkerder te zijn. De meeste sommeliers leren je wat vakjargon. Wijn maakt de tongen los, zegt men. Dat wordt dus memorabel. Bij de Wijnerij kun je terecht in de gezellige wijnkelder. Proost op jullie personeelsdag! Meer weten over een wijnproeverij?

Boek nu een origineel uitje voor jullie personeelsdag bij Xitroom Escape Game.

Boek nu

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page