Wie is de Mol spelen in Amsterdam

De Mol City Game

Iedereen kent het programma “Wie is de Mol”, een groot deel van Nederland zit aan de buis gekluisterd als er een nieuwe aflevering is. Nog leuker dan het kijken is het spel zelf te spelen, en dat nog wel in Amsterdam. Raadsels, puzzels en wantrouwen in de straten van onze hoofdstad. Ontmasker de Mol of als je de Mol bent, wees ze allen te slim af…

Voor wie?

De City Games in Amsterdam zijn geschikt voor verschillende groepen en ter invulling van diverse soorten evenementen. Ga met collega’s op pad voor een bedrijfsuitje of voor een teambuildingevent tussen de grachten, steegjes en pleinen. Organiseer een vriendendag of familiefeest in onze levendige hoofdstad. Ga met een vrijgezellenfeest actief aan de slag met een City Game. Uiteraard kunnen deze zoektochten door Amsterdam uitstekend worden gecombineerd met een lekkere lunch, borrel of diner. Eventueel daarna nog op stap en je hebt een complete daginvulling voor het evenement dat je organiseert.

De opdrachten zijn alleen voor je eigen groep, er hoeven geen buitenstaanders betrokken te worden en er zitten ook geen rare opdrachten in het spel. Door middel van het goed uitvoeren van de opdrachten verdient je groep (virtueel) geld voor de pot. Ieder team heeft een Mol, deze moet de opdrachten saboteren, om voor zo min mogelijk geld in de pot te zorgen. Natuurlijk mag niemand door hebben dat hij of zij de Mol is

Wie is de Mol Amsterdam

Praktische informatie

Het spel duurt ongeveer 2 uur. Eerst is er een uitgebreide speluitleg. Uiteraard worden de verschillende Mollen bijtijds op de hoogte gesteld van hun rol. Xitroom zorgt dat alle benodigdheden, inclusief tablets, aanwezig zijn. Wij bepalen welke Mol van welk team het spel het beste gespeeld heeft en overall winnaar is. Naast de grote eer is er een smakelijke prijs voor de winnaar. Wie is de Mol Amsterdam is geschikt voor groepen vanaf ca. 20 personen. We krijgen spelers vanuit heel Nederland, voor een bedrijfsevent, teamuitje, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Heb je interesse in Wie is de Mol Amsterdam? Wil je meer weten over deze City Game? bekijk dan onze pagina of neem contact met ons op en dan helpen we je graag verder.

 

Meer over City GamesNeem contact op
City Game Wie is de Mol

City Games in Amsterdam

Xitroom is ooit, als eerste in Nederland, begonnen met de inmiddels welbekende Escaperooms, inmiddels hebben we verschillende kamers in Eindhoven en Amsterdam. De laatste tijd richten we ons ook op de City Games. Dit zijn spellen die je in groepen speelt, je speelveld is de stad. De groep wordt opgedeeld in kleinere teams die het tegen elkaar opnemen. Het is een leuke manier om de stad, maar ook elkaar beter te leren kennen. Bij Xitroom zorgen we ervoor dat de games interactief zijn, je gaat dus op pad met een tablet (uitgeleend door ons) en maakt al spelend een connectie tussen de fysieke en digitale omgeving. Naast “Wie is de Mol?” bieden we ook de City Game “The Target”; het kat-en-muis-spel tussen politie en gangsters. We hopen je snel te verwelkomen. Let the games begin!

Bekijk onze paginaNeem contact op
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page