Teamuitje Escaperoom Amsterdam

De ultieme samenwerking is nodig om te ontsnappen uit een kamer vol mysteries. Zoek je een teamuitje, dan is een Escaperoom in Amsterdam het perfecte adres. Met het hele team raadsels ontrafelen, mysteries blootleggen en puzzels oplossen. Geschikt voor kleinere teams of grotere groepen.

Een verzameling kwaliteiten

Zonder samenwerking is er geen ontsnappen mogelijk aan het doolhof van vragen in de kamers van Professor X of Madame X. Ieders kwaliteiten zijn nodig om binnen de 60 minuten de deur geopend te hebben: De analytische blik van die nieuwe collega, de volharding van de boekhouder en de gave om verbanden te leggen die je teamleider al vaker liet zien. De Escaperooms in Amsterdam zijn geschikt voor groepen tot 8 personen. Is het team groter, dan kan je ook tegen elkaar strijden. Wie ontsnapt er als eerste aan het tikken van de klok?

Boek teamuitje
origineel teamuitje Amsterdam

Xitroom Escaperoom in Amsterdam

Ditmaal vindt jullie teamuitje plaats in een monumentaal grachtenpand in Amsterdam. De Escaperooms van Xitroom zijn gelegen op 500 meter van het Centraal Station. In het souterrain van het prachtige pand vind je de vijf kamers. Het zijn de kamers van Professor X en Madame X; twee identieke ruimtes van Madame X en drie identieke kamers van Professor X. Dit geeft jullie de gelegenheid om het ook tegen elkaar op te nemen.

De centrale ligging maakt het eenvoudig om het teamuitje in de Escaperoom in Amsterdam te combineren met een andere goede locatie in onze hoofdstad. Op de nabijgelegen Nieuwmarkt zijn veel leuke eetgelegenheden en kroegjes. We hebben alvast enkele mooie combinaties gemaakt in de vorm van arrangementen. Op deze manier kunnen we jullie een een mooi programma van een aantal uur aanbieden. We garanderen dat jullie elkaar in die tijd beter leren kennen en de kracht van samenwerken ontdekken. Een teamuitje in een Escape Room zorgt direct voor energie om samen verder te komen. We wensen jullie veel plezier en succes.

Contact
Escaperoom in Amsterdam
Laat uw bericht via Whatsapp achter. We proberen zo snel mogelijk te reageren.
Voor last minute boekingen kunt u ook even bellen: 0618888415 voor Amsterdam
0652735739 voor Eindhoven
Powered by
Laat uw bericht via Whatsapp achter. We proberen zo snel mogelijk te reageren.
Voor last minute boekingen kunt u ook even bellen: 0618888415 voor Amsterdam
0652735739 voor Eindhoven
Powered by