Goedkope Escaperoom Amsterdam

Goedkope Escaperoom Amsterdam

Inmiddels zijn Escaperooms een wijdverspreid vermaak, maar er was een tijd dat Xitroom als eerste en enige een Escaperoom had in Nederland. Bij onze collega’s zien we veel mooie en uitdagende kamers, maar helaas soms ook middelmatige kamers en raadsels die of té eenvoudig zijn of juist onsamenhangend en te moeilijk. Goedkoop kan duurkoop zijn, maar andersom hoeven goede Escaperooms niet heel veel te kosten. We zullen niet zeggen dat we de goedkoopste Escaperooms van Amsterdam hebben, maar we staan garant voor een goede prijs-kwaliteit verhouding!

Boek escaperoom Amsterdam
Escape room 6 personen

Hoe groot is de groep?

De kosten van een Escaperoom bij Xitroom hangen nauw samen met de grootte van de groep. Met hoe meer mensen je het spel speelt, hoe lager de kosten per persoon uitvallen. Onze relatief goedkope Escaperooms in Amsterdam zijn dus ideaal voor een personeelsdag, vriendengroepen of familieuitjes. Als je de kosten deelt, kan je al vanaf €19 per persoon een hele leuke ervaring opdoen. Of je dat nog na kan vertellen..? Dat ligt eraan, je moet wel binnen de 60 minuten de code kraken en de deur openen…

Bekijk onze escape rooms
Escaperoom grote groepen

Escaperoom combinatiedeals

Ga je voor een hele middag of avond vermaak in Amsterdam, kies dan voor onze goedkope arrangementen. Dankzij onze centrale ligging, vlakbij het Centraal Station van Amsterdam, zijn de leukste kroegjes en eetgelegenheden altijd vlakbij. We hebben enkele aantrekkelijke geprijsde combinatiedeals, zodat je flink kosten bespaart.

Bekijk onze arrangementen
Arrangementen escape room

Goedkope Escaperoom in Amsterdam met grote groepen

We vertelden eerder al dat je geld bespaart als je met een grote groep naar onze Escaperooms komt. Groepen tot 40-45 personen zijn van harte welkom. Ze kunnen verdeeld over al onze Escaperooms nog steeds tegelijk spelen en het zelfs tegen elkaar opnemen. Dat maakt de strijd nog iets spannender. Dus druk de kosten en vind een grote groep om het spel mee te spelen en de code mee te kraken.

De Xitroom Escaperooms nabij het Centraal Station in Amsterdam zijn geschikt voor vele gelegenheden, zoals:

  • team- of bedrijfsuitjes
  • vrijgezellenfeestjes
  • gezinsuitjes
  • een gezellige avond met een vriendengroep
  • het jaarlijkse teamuitje met de sportclub

Wij hopen jullie snel te verwelkomen.

Boek escape room Amsterdam
Xitroom Escaperoom
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page