FAQ oud

Alles wat je moet weten

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn voucher of kortingscode gebruiken?

Als u een cadeaubon of voucher heeft, of een unieke kortingscode, kunt u de betreffende info invoeren bij het opmerkingenveld in het reserveringsformulier, of even contact opnemen via telefoon / mail.

We zijn met (veel) meer dan 6 personen, is dat mogelijk?

Natuurlijk! Per kamer hebben we een maximum van 6 personen, om een goede spelbeleving te waarborgen. Wanneer je met meer dan 6 personen bent, kun je meerdere kamers reserveren en dan gelijktijdig of na elkaar spelen. Voor een groep van 7 personen kunnen we soms een uitzondering maken, neem hiervoor even contact met ons op.

Groeparrangementen tot ca. 56 personen
Voor grote groepen even contact met ons op en kijk hieronder alvast bij arrangementen.

We hebben al een paar biertjes op… Is dat OK?

Wij houden ook van een biertje. Echter, bij Xitroom Escape Game laten we geen dronken mensen spelen. De spellen in de kamers zijn naast moeilijk ook zeer fragiel, dus kunnen we ons geen remmingsloze spelers veroorloven. De spelbegeleider zal hier ook strikt op toezien en geen uitzondering maken.

Hebben jullie ook kadobonnen?

Jazeker, het is natuurlijk ontzettend leuk en origineel om een Escape Game kado te doen. Je kunt kiezen voor een tegoedbon met een door jou gekozen bedrag of een tegoedbon voor een bepaald aantal personen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Bevat het spel horror-elementen?

Nee, de ervaring is leuk en spannend maar bij Xitroom heerst er altijd een aangenaam sfeertje tijdens het spel. Het is bijvoorbeeld niet donker in de kamer. Er zit natuurlijk een noodknop op de deur, zodat je er meteen uit kunt als je dit zou willen. En de spelbegeleider houdt alles in de gaten via een camerasysteem.
Er zijn ook Escaperooms met horror-elementen, en als je daar van houdt moet je zeker een keertje de Escape Challenge in Delft, of Escaperoom Bunschoten proberen!

Is het ook geschikt voor kinderen?

Een Escape Game is zo leuk omdat het zo spannend is, maar ook omdat het zeker mentaal gezien een echte uitdaging is. Vanaf een jaar of 14 is het echt leuk om zelfstandig te spelen. Maar onder begeleiding vinden ook kinderen het super spannend. Vanaf welke leeftijd, is afhankelijk van de samenstelling van de groep en van de kinderen zelf. We hebben kids van 8 jaar oud gehad die zichzelf overtroffen! Mocht je twijfelen over jullie samenstelling, neem dan gerust contact met ons op.

De Eerste Escaperoom van Nederland, was dat niet die andere?

In 2013 is het allemaal begonnen. Xitroom was de eerste in Nederland, althans, dat dachten we. Tegelijkertijd ging ook in Bunschoten de deur open. Wie nu uiteindelijk de eerste was maakt niet uit. Hun Escaperoom is echt awesome, en je moet ook daar zeker een keer naar toe!

We hebben in Eindhoven al gespeeld en willen nu naar Amsterdam

Leuk dat jullie meer van Xitroom willen beleven! Amsterdam is voor een klein deel gebaseerd op Eindhoven, maar toch heel anders! Mocht je reeds op een andere locatie gespeeld hebben, neem dan even contact met ons op.

Kunnen we ook wat drinken bij jullie?

Natuurlijk, in onze ontvangstruimte zijn (niet alcoholische) consumpties verkrijgbaar tegen een gunstig tarief. Voor een all-in arrangement neem even contact met ons op.

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page