Escaperoom studentenkorting

50% Studentenkorting!

Studenten hebben uiteraard minder te besteden dan gemiddeld. Omdat we jullie toch een leuk uitje gunnen, maar daar geen biertje minder voor hoeven te drinken, hebben we een uiterst voordelige deal voor jullie. Geen Groupon of Social Deal, maar een speciale studenten korting.

 

Op vertoon van je studentenpas kom je in aanmerking voor 50% korting op maar liefst 2 verschillende manieren:
 
 

1. Korting voor 10 personen of meer

Op zondag, maandag of woensdag krijg je 50% korting bij reservering van minimaal 10 personen verdeeld over 2 kamers. Dan speel je onze escape rooms dus voor maar ca. €8 (Eindhoven) of €10 (Amsterdam) per persoon! De aanvraag hiervoor kan per mail of telefoon.

Voorbeeld: 
Jullie zijn met 12 personen en vragen in Amsterdam voor woensdagavond over 2 weken een reservering aan. Om 20:45 uur is er beschikbaarheid en na overleg maken we de reservering. Normaal zou de prijs €228 totaal zijn. Met korting is het dus de helft: €114, oftewel €9,50 per persoon. In Eindhoven zou de prijs in dit geval €192 zijn en met korting dus €96, oftewel €8 p.p. Je betaalt pas na het spel en dus ook voor het aantal personen wat daadwerkelijk gespeeld heeft.  Mocht er iemand niet mee kunnen op het laatste moment, maakt dit dus niks uit.

Boek nu een escaperoom
Bedrijfsuitje

2. Last minute studentenkorting (minimaal 4 personen)

Mocht je niet zo van het vooruit plannen zijn, is er ook de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen om dezelfde of de volgende dag nog een last minute boeking te maken en op deze manier ook 50% korting te krijgen!

Voorbeeld: Op zondagmiddag besluiten jullie om die avond wat leuks te gaan doen. Jullie zijn met z’n vijven. Je belt en er blijkt beschikbaarheid voor 17:00 uur. In plaats van €105 totaal zijn de kosten nu €52,50, dus €10,50 per persoon. In Eindhoven betaal je in dit geval €8,50 per persoon.
Ook hier geldt, je betaalt achteraf, dus alleen voor degenen die daadwerkelijk mee zijn gegaan, mocht er op het laatste moment iemand afvallen of bijkomen.

Reserveren
Escaperoom teambuildingspel

Korting geldt per studentenpas

Beide studentenacties gelden uiteraard alleen op vertoon van je studentenpas, dus vergeet deze vooral niet! Iedereen van de groep die in aanmerking wil komen voor de korting dient dus zijn/haar eigen studentenpas te kunnen tonen.

Neem contact op
Chat openen
Laat uw bericht via Whatsapp achter. We proberen zo snel mogelijk te reageren.
Voor last minute boekingen kunt u ook even bellen: 0618888415 voor Amsterdam
0652735739 voor Eindhoven
Chat openen
Laat uw bericht via Whatsapp achter. We proberen zo snel mogelijk te reageren.
Voor last minute boekingen kunt u ook even bellen: 0618888415 voor Amsterdam
0652735739 voor Eindhoven