Escaperoom Amsterdam battle rooms

Escaperoom Amsterdam battle rooms

Schuw jij de strijd niet? Ga jij het gevecht tegen de klok aan, samen met je vrienden, collega’s of familie? Of maak je het nog spannender en strijd je met groepen tegen elkaar? Bij Xitroom Escaperooms in Amsterdam vind je de perfecte battle rooms voor de ultieme test van jullie skills.

Boek escaperoom Amsterdam
Escape room 6 personen

Fanatisme

De Xitroom Escaperooms in Amsterdam zijn battle rooms om je vingers bij af te likken. Wij geloven dat een goede Escaperoom meer is dan een mysterie. We willen jullie niet enkel goede raadsels en puzzels bieden, maar ook een verhaal en sfeer die je even in een andere wereld zetten. Uit ervaring weten we dat dit het fanatisme een extra boost geeft. Verwacht dus spannende kamers met uitdagende raadsels en of je de uitweg vindt, dat is aan jullie…

Bekijk onze escape rooms
Escaperoom grote groepen

Identieke battle rooms

Nemen jullie geen genoegen met enkel een strijd tegen de klok, ga dan ook het gevecht met elkaar aan. We hebben drie identieke Escaperooms van Professor X en twee identieke kamers van Madame X. Deze zijn ook nog van hetzelfde level, dus als je het groots wilt aanpakken kan je tot maar met liefst 40-45 mensen tegelijk battlen. Dan wordt samenwerken om als eerste de code te kraken opeens wel heel belangrijk! De winnaar mag zich laten trakteren in een van de leuke kroegjes of eettentjes vlakbij onze mooie locatie. En als de verliezers slim zijn, doen ze dat heel voordelig met een van onze arrangementen.

Bekijk onze arrangementen
Arrangementen escape room

Xitroom Escaperoom Amsterdam

Als eerste in Nederland zetten wij ooit het concept Escaperoom neer. Destijds in Eindhoven, inmiddels zitten we al jaren ook in Amsterdam. In het souterrain van een monumentaal grachtenpand zijn de vijf kamers gevestigd. De centrale ligging maakt dat je het eenvoudig kan bereiken vanaf het Centraal Station (slechts een paar minuten lopen) en vanaf verschillende parkeergarages. Bovendien zitten we vlakbij alle leuke dingen die Amsterdam te bieden heeft, zo kan je het ook combineren met bijvoorbeeld een rondvaarttocht.

Heb je vragen over de mogelijkheden, wij helpen je graag verder.

Boek escape room Amsterdam
Xitroom Escaperoom
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page