Escape room Eindhoven

Escape room Eindhoven daagt je uit

Escape room Eindhoven, durf jij de uitdaging aan? Laat je samen met vrienden, familie of collega’s opsluiten in een kamer en baan jezelf een weg door mysterieuze raadsels, sensationele puzzels, cryptische omschrijvingen en geheime codes. Ga als een ware detective op onderzoek uit met de klok als je grootste tegenstander… Ontsnap jij binnen de tijd uit deze real escape room in Eindhoven?

Ontsnap met je team uit de kamer

Bij Xitroom Eindhoven stel je jezelf en je teamgenoten op de proef. Vinden jullie de sleutel om jezelf op tijd te bevrijden uit de kamer? Alleen met een gezonde dosis verstand, creativiteit, teamwork en goede communicatie vind je de clou om te kunnen ontsnappen. Laat je hersens kraken… en beleef een onvergetelijke ervaring in de Eindhovense escape room nabij Tilburg, Den Bosch en Valkenswaard!

Uitdagende groepsactiviteit in Eindhoven

Bij de escape rooms van Xitroom Eindhoven heb je de keuze uit twee verschillende kamers genaamd ‘De Professor’ en ‘Crack the Safe’. Beide kamers zijn geschikt voor teams van 2 tot 8 personen. Deze sensationele groepsactiviteit in Eindhoven is de ideale activiteit voor:

  • Studenten
  • Vriendengroepen
  • Teamuitjes
  • Bedrijfsuitjes
  • Vrijgezellenfeesten
  • Gezinsuitjes

Xitroom Eindhoven, een unieke belevenis

Bij escaperoom Eindhoven, gelegen in Noord-Brabant nabij ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Valkenswaard, beleef je een superspannend avontuur waar je nog lang over na zult praten. Boek nu bij Xitroom in het centrum van Eindhoven, op slechts 800 meter van Stratumseind, en los het mysterie op om op tijd te kunnen ontsnappen! Ben jij er klaar voor?

Boek nu
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page