Escape room Amsterdam

Groepsuitje escape room Amsterdam?

Escape room Amsterdam is een sensationele ervaring in Nederland! Speel het spannende spel en think out of the box met behulp van cryptische aanwijzingen om te kunnen ontsnappen uit deze Amsterdamse Xitroom. Een ware belevenis en dé ideale activiteit voor studenten, vriendengroepen, teamuitjes, vrijgezellenfeesten of gezellig dagje uit met familie, het gezin of collega’s. De escaperoom is ook leuk voor toeristen die een dagje uit zijn in Amsterdam!

Ontsnap op tijd uit de escape room

Op een unieke locatie in het centrum van Amsterdam heb je de keuze uit twee verschillende real escape rooms genaamd ‘De Professor’ en ‘Madam X’. Waan jezelf in een wereld van wiskundige formules, geheime landkaarten, cryptische aanwijzingen en vele puzzels en raadsels. Ga jij samen met je team deze spannende uitdaging aan en bevrijden jullie jezelf op tijd uit de mysterieuze kamers van Xitroom Amsterdam?

De escaperooms in Amsterdam:

  • 5 rooms met 2 verschillende thema’s
  • In het centrum van Amsterdam
  • 60 minuten speelplezier
  • Voor 2 tot 8 personen per room
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Ook een leuke activiteit voor toeristen

Xitroom Amsterdam, een spannend avontuur

Wil jij een unieke activiteit in Amsterdam ervaren? Kom dan naar escape room Amsterdam en beleef een onvergetelijk avontuur waarbij een scherpe geest, creativiteit, teamwork en goede communicatie een vereiste zijn. Ben jij die speurneus die het hoofd koel houdt om op tijd de weg naar buiten te vinden? Boek dan nu bij Xitroom Amsterdam en ontcijfer het mysterie in een race tegen de klok!

Boek nu
Chat openen
Laat uw bericht via Whatsapp achter. We proberen zo snel mogelijk te reageren.
Voor last minute boekingen kunt u ook even bellen: 0618888415 voor Amsterdam
0652735739 voor Eindhoven
Chat openen
Laat uw bericht via Whatsapp achter. We proberen zo snel mogelijk te reageren.
Voor last minute boekingen kunt u ook even bellen: 0618888415 voor Amsterdam
0652735739 voor Eindhoven