Escape room Amsterdam 5 personen

Escape room Amsterdam 5 personen

Speel het spel en versla de klok. In een Escape room is ontsnappen enkel mogelijk door samen te werken en buiten de kaders te denken om de mysteries te ontrafelen en de puzzels op te lossen. Ben je op zoek naar een Escape room in Amsterdam voor 5 personen? Bij Xitroom Escape rooms kan je altijd terecht…de vraag is of je er ook weer uitkomt… Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk (2-8 per room), maar met 5 tot 6 personen krijg je de optimale spelbeleving.

Boek escaperoom Amsterdam
Escape room 6 personen

Verzamel jullie kwaliteiten

In de kamer van Professor X of Madam X vinden jullie een doolhof aan raadsels, puzzels en mysteries. Jullie algemene kennis, inzicht en creatief denken moeten uit de kast gehaald worden om binnen 60 minuten de code te kraken en de deur te openen. Wie weet wat? Wie heeft welke kwaliteiten? Met 5 personen zul je elkaar hard nodig hebben om je gedachten, overpeinzingen en hersenspinsels aan te vullen om zo tot de juiste oplossingen te komen. Iedere oplossing is weer een stap richting de uitgang van deze Escape room, weer de straten van Amsterdam op.

Bekijk onze escape rooms
Escaperoom grote groepen

Met welke 5 personen ontsnap jij?

De Escape Rooms van Xitroom zijn geschikt voor kleine groepjes en grotere groepen. Ze worden gebruikt als bestemming voor een date, familiefeesten, uitjes met vriendengroepen en personeelsuitjes. Hoe ziet jullie groep eruit? Durf je het aan, samen de strijd op te nemen tegen de klok? Hoe schat jij je medespelers in? Wij wensen je alvast een succesvolle strijd, die daarna gevierd mag worden met een drankje of een hapje.

Bekijk de escape rooms van Amsterdam
Escaperoom Professor X

Xitroom Escape room in Amsterdam

Met 5 personen naar een Escape room in Amsterdam is zo geregeld bij Xitroom Escape rooms. Centraal gelegen in onze hoofdstad, op loopafstand van het station, vind je ons prachtige monumentale grachtenpand. In het souterrain zijn de vijf kamers, 2 van Madam X en 3 van Professor X. Met grotere groepen is het ook mogelijk om tegen elkaar te strijden in identieke kamers.

De centrale ligging maakt het eenvoudig om een combinatie te maken van een Escape room en een etentje of borrel. Op de nabijgelegen Nieuwmarkt zijn veel leuke eetgelegenheden en kroegjes. We hebben alvast enkele mooie combinaties gemaakt in de vorm van arrangementen. Daar komen jullie vast wel uit.

Boek escape room Amsterdam
Xitroom Escaperoom
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page