Escape room Amsterdam

Groepsuitje escape room Amsterdam?

Escape room Amsterdam is een sensationele ervaring in Nederland! Speel het spannende spel en vind op tijd de sleutel om te kunnen ontsnappen uit deze Amsterdamse exit room. Een ware belevenis en dé ideale activiteit voor studenten, vriendengroepen, teamuitjes, vrijgezellenfeesten of gezellig dagje uit met familie, het gezin of collega’s. De escaperoom is ook leuk voor toeristen die een dagje uit zijn in Amsterdam!

Ontsnap op tijd uit de exit room

Op een unieke locatie in het centrum van Amsterdam heb je de keuze uit twee verschillende real escape rooms genaamd ‘De Professor’ en ‘Crack the safe’. Waan jezelf in een wereld van wiskundige formules, geheime landkaarten, cryptische aanwijzingen en vele puzzels en raadsels. Ga jij samen met je team deze spannende uitdaging aan en bevrijden jullie jezelf op tijd uit de mysterieuze kamers van Xitroom Amsterdam?

De escaperooms in Amsterdam:

  • Twee verschillende exit rooms
  • In het centrum van Amsterdam
  • 60 minuten speelplezier
  • Voor 2 tot 6 personen
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Ook een leuke activiteit voor toeristen

Xitroom Amsterdam, een spannend avontuur

Wil jij een unieke activiteit in Amsterdam ervaren? Kom dan naar escape room Amsterdam en beleef een onvergetelijk avontuur waarbij een scherpe geest, creativiteit, teamwork en goede communicatie een vereiste zijn. Ben jij die speurneus die het hoofd koel houdt om op tijd de weg naar buiten te vinden? Boek dan nu bij Xitroom Amsterdam en ontcijfer het mysterie in een race tegen de klok!

Boek nu
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page