City Game The Target

Een groep gangsters maakt de stad onveilig, het is aan de politie om ze op te sporen en in te rekenen. Maar wie is nou “The Target” en tot welke groep behoor jij? Tijdens deze City Game leer je als team de binnenstad van Amsterdam op een leuke en spannende manier kennen.

Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor je bedrijf of team, een vrijgezellenfeest of een familie- of vriendendag? Een City Game geeft je twee uur spanning, fanatisme en lol in de binnenstad van Amsterdam. Bij “The Target” wordt jullie groep, van minimaal ca. 20 personen, maar veel grotere aantallen (tot wel 150) kunnen ook, opgedeeld in kleinere teams. Zit je bij één van de drie politieteams, dan maak je jacht op de roemruchte gangsters. Ben je een gangster, wees dan de politie te slim af en win het spel.

Je speelt het spel per ca. 20 personen, waarbij één gangsterteam wordt gevormd en drie politieteams. Iedere team ontvangt één tablet; de interactieve partner in het spel. Op deze tablet staat het speelveld van een vierkante kilometer weergegeven. De gangsters verzamelen virtuele objecten waarmee zij kraken kunnen plegen en geld verdienen. Uiteraard hebben zij ook middelen om de politie van zich af te schudden. De politieteams daarentegen hebben informatie die hen helpt om de gangsters te pakken te krijgen, hiervoor moeten zij wel goed samenwerken met de andere politieteams. In twee uur tijd worden meerdere spellen gespeeld.

City Game the Target

City Games in Amsterdam

Als eerste in Nederland zette Xitroom jaren geleden een Escaperoom op. Inmiddels hebben we verschillende kamers in Eindhoven en Amsterdam en zijn Escaperooms gemeengoed geworden. De laatste tijd is er steeds meer aandacht voor City Games en aangezien wij wel van een potje teambuilding, spanning en puzzelen houden, zijn we ons hier ook op gaan richten. Een City Game speelt zich af in de stad, jullie groep wordt ingedeeld in kleinere teams die het tegen elkaar opnemen. De spellen zijn interactief en zijn een ware uitdaging. Naast de City Game “The Target” bieden we ook “Wie is de Mol?”, een variant op het welbekende televisieprogramma. Leer nu ook onze hoofdstad op een andere manier kennen en speel een City Game van Xitroom.

Wil je graag meer informatie of heb je vragen over een specifiek spel bekijk dan onze pagina. Verder helpen wij je graag zodat jullie strijd kan gaan plaatsvinden.

 

Meer over City GamesNeem contact op
City game Amsterdam
Chat openen
Laat uw bericht via Whatsapp achter. We proberen zo snel mogelijk te reageren.
Voor last minute boekingen kunt u ook even bellen: 0618888415 voor Amsterdam
0652735739 voor Eindhoven
Chat openen
Laat uw bericht via Whatsapp achter. We proberen zo snel mogelijk te reageren.
Voor last minute boekingen kunt u ook even bellen: 0618888415 voor Amsterdam
0652735739 voor Eindhoven