City Game Amsterdam

Wil je elkaar en onze hoofdstad eens op een andere manier leren kennen, speel dan een City Game in Amsterdam. Je ontrafelt puzzels en mysteries, terwijl je steeds verder in het spel en de stad verstrengeld raakt. Het doel is het ontmaskeren van de mol of het inrekenen van de inbrekers. Verspeel je kaarten niet, ga tactisch te werk en win met jouw team het spel en daarmee de eer.

Voor wie?

De City Games in Amsterdam zijn geschikt voor verschillende groepen en ter invulling van diverse soorten evenementen. Ga met collega’s op pad voor een bedrijfsuitje of voor een teambuildingevent tussen de grachten, steegjes en pleinen. Organiseer een vriendendag of familiefeest in onze levendige hoofdstad. Ga met een vrijgezellenfeest actief aan de slag met een City Game. Uiteraard kunnen deze zoektochten door Amsterdam uitstekend worden gecombineerd met een lekkere lunch, borrel of diner. Eventueel daarna nog op stap en je hebt een complete daginvulling voor het evenement dat je organiseert.

City game Amsterdam

City Game Wie is de Mol

Half Nederland zit aan de buis gekluisterd als “Wie is de Mol?” op televisie is. De spanning, misleiding en het fanatisme spreken al aan vanaf de bank, het zelf te beleven is natuurlijk nog leuker. Speel met groepen vanaf ca. 20 mensen “Wie is de Mol” in de straten van Amsterdam. Wantrouwen was nog nooit zo leuk. Uiteraard zorgen we voor uitdagende opdrachten en een tablet voor ieder team. Wij regisseren het beste spel dat je ooit gespeeld hebt.

 

Meer over City Game Wie is de Mol
City Game Wie is de Mol

City Game The Target

Bij Wie is de Mol moet je je tegenstander ontmaskeren, bij The Target jaag je ze op. The Target is een interactieve City Game, geschikt voor groepen vanaf ca. 20 personen. De groepen worden opgedeeld in teams, de politieteams speuren de stad af op zoek naar het gansterteam. Zijn the bad guys de politie te slim af of rekent de sterke arm de criminelen in?

Wil je meer informatie over de City Games in Amsterdam, bekijk dan onze pagina of neem contact op met ons.

Bekijk onze paginaNeem contact op
City Game the Target
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page