Waarom je met je vriendengroep een escaperoom gedaan moet hebben

Zijn jij en je vrienden al ooit in een Escaperoom geweest? Een goede Escaperoom is een geweldige activiteit voor een kleine of grote vriendengroep. Je gaat samen de uitdaging aan om binnen 60 minuten mysteries te ontrafelen en de code te kraken. Ieders kwaliteiten zijn nodig om de deur op tijd te kunnen openen.

Geschikt voor iedereen 

Eén van de belangrijkste redenen waarom een Escaperoom zo perfect is voor een vriendengroep, is dat deze geschikt is voor iedereen. Die vriend met zijn enkelblessure die hij vorige week zondag tijdens de wedstrijd heeft opgelopen kan gewoon meedoen. Die hoogzwangere vriendin kan fijn zitten en even hard meedenken als iedere andere deelnemer. Bovendien is de Escaperoom ook geschikt voor vriendengroepen vanaf 13, 14 jaar. Ook leuk om een verjaardag te vieren of de afsluiting van een schooljaar.

Hoe werken onze Escaperooms? 

Xitroom was de eerste in Nederland die een Escaperoom opende. Kwaliteit vinden we belangrijk; goede raadsels en puzzels, een sterk verhaal en een mysterieuze sfeer. In de kamers van Madame X en Professor X leg je de perfecte basis voor een vriendendag in Eindhoven. Met een groep van 2-7 personen kan je terecht in één kamer, uiteraard hebben we meerdere kamers, zodat een grotere groep kan opsplitsen in teams en tegen elkaar kan battlen. We vertellen eerst een verhaal, zodat de context van de vragen en puzzels duidelijk is. Dan gaan jullie de kamer in, op het moment dat de deur dichtgaat heb je 60 minuten om door een web van raadsels en puzzels de code te vinden om de deur te openen. Winnen jullie deze race tegen de klok? Je leert elkaar in ieder geval nog beter kennen.

Complete vriendendag in Eindhoven of Amsterdam 

Onze Escaperooms zijn te vinden in Eindhoven en Amsterdam. In Eindhoven zitten we vakbij Stratumseind, het bekende uitgaansgebied. In Amsterdam zitten we om de hoek bij de Nieuwmarkt. Een complete vriendendag is zo dus snel geregeld; een Escaperoom gecombineerd met een hapje en een drankje. En laten wij nou net de perfecte combinatiedeals hebben, lekker voordelig en snel geregeld.

Heb je vragen over de Escaperooms of over hoe je je vriendendag in Eindhoven of Amsterdam compleet kan maken? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Download nu de gratis checklist voor een vriendendag in Eindhoven!

 

 

 

 

 

Download de checklist

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page