Waarom je geen escape room moet doen met een bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Waarom moet je geen escape room doen met een bedrijfsuitje?

Ben jij op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Bedenk dan goed of een escape room wel zo’n goed idee is! Stel je voor: je zit opgesloten met je team in een escaperoom, de deur valt in het slot en jullie zitten vast. Door middel van raadsels, puzzels en out of the box denken moeten jullie samen zien te ontsnappen.

Je kijkt nooit meer hetzelfde naar je collega’s

Mochten jullie een team hebben waar een zwakke schakel bij zit, dan zal deze zeker ontdekt worden, net als dat ene meesterbrein. Samen zullen jullie de uitweg moeten vinden, een spel waarbij teamwerk dus zeker zeer belangrijk is. Heb jij geen vertrouwen in jouw personeel of jouw collega’s dan is een escaperoom een vreselijk idee. Bovendien zul je nooit meer op dezelfde manier kijken naar je collega’s wanneer ze sluwe ideeën blijken te hebben of exact weten hoe je een kluis kraakt.

Verplicht samenwerken

Tijdens de escaperoom kan je zomaar met de meest vervelende mensen in een team terecht komen. Iedere escaperoom is anders, maar 1 ding is zeker: Je ontsnapt niet alleen! Je zult dus wel moeten samenwerken! Weet je uiteindelijk binnen de tijd, van meestal een uur, te ontsnappen, dan geeft dit een enorme kick. Voor je het weet sta je in een innige omhelzing met je gevreesde baas of die vreemde secretaresse.

Onvergetelijk bedrijfsuitje

Omdat een escaperoom vaak ontzettend spannend is, zul je dit niet zo gemakkelijk vergeten. Een mislukte kerstborrel of afgaan op de bowlingbaan is na een succesvol kwartaal wel weer vergeten, maar de adrenaline van samen opgesloten zitten zal iets zijn wat voor altijd in jullie geheugens staat gegrift. Denk er dus goed over na voor je die escaperoom tijdens een bedrijfsuitje binnentreed …

Boek vooral geen escaperoom bij Xitroom! Die vergeet je nooit meer!

Boek nu of neem contact op

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page