Uitjes Amsterdam: Wat kun je verwachten van een City Game?

city game amsterdam

Ga je met een groep op pad en ben je op zoek naar een leuk uitje in Amsterdam? Er is natuurlijk veel te doen in onze hoofdstad, maar als je Amsterdam en elkaar beter wilt leren kennen en dat met veel spanning en lol, dan is een City Game echt iets voor jullie. Het is geschikt vanaf 10 personen tot aan veel grotere groepen (tot wel 100 personen).

Wat is een City Game?

Een City Game speelt zich af in de straten en op de pleinen van een stad, Amsterdam in dit geval. Met tablets speel je een interactief spel. De groep waar je mee komt wordt verdeeld in teams, dus je speelt altijd met bekenden. Je hoeft ook geen onbekenden te betrekken in het spel of rare opdrachten te doen. De opdrachten die je moet volbrengen vragen wel het nodige van je puzzelskills. In twee uur tijd weet je of jouw team het winnende team is. Het perfecte uitje in Amsterdam voor als je eens iets anders wilt doen.

De verschillende spellen

Bij Xitroom hebben we varianten City Games: “Wie is de Mol?” en “The Target”. Het concept van het eerste spel is bij menigeen bekend, de kijkcijfers van het gelijknamige televisieprogramma liegen er niet om. Je speelt het spel nu op de straten van Amsterdam. Bij “The Target” ga je ook de straat op, ditmaal om als politie de gangsters op te rollen of om als gangster de politie te slim af te zijn. Beide spellen vragen om een goede samenwerking en verschillende invalshoeken om de vragen te beantwoorden en opdrachten te vervullen.

<

Voor welke gelegenheid is een City Game geschikt?


Een City Game is geschikt voor groepen vanaf 10 personen, maar kan ook zeker bij groepen groter dan 30 personen (tot wel 150). We krijgen hier veel verschillende aanvragen; voor teambuildingdagen en bedrijfsfeesten, voor vrijgezellenfeesten en vriendendagen en ook voor familiefeesten.

Heb je interesse in dit leuke uitje in Amsterdam? Neem contact met ons op, dan vertellen wij je wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page