Uitje Escaperoom, combineer het

Bedrijfsuitje escape room

Ben je bekend met het fenomeen Escaperoom? Heb je het al eens of meerdere malen gedaan? Kan jij samen met je familie, vrienden of collega’s binnen 60 minuten door een web van raadsels, mysteries en puzzels heen om zo op tijd de code te kraken? Een uitje naar een Escaperoom is voor iedereen leuk; een mooie uitdaging waarin out-of-the-box-denken en fanatisme zorgen voor een uur vol gezelligheid en iets om over na te praten. Combineer de Escaperoom met een andere activiteit en je hebt het ultieme uitje.

Hersenwerk met de pubquiz

Een uitje naar een Escaperoom laat de hersenen flink werken, hebben jullie energie voor een dubbele portie? De pubquiz is een kennisquiz waarbij je met kleine teams tegen elkaar strijdt. Kennis staat centraal, snelheid is ook hier een factor. Bij Xitroom kan het uitje naar een Escaperoom eenvoudig gecombineerd worden met een pubquiz. Dit vindt plaats op een locatie in de buurt. De Escaperoom uiteraard in een van onze mysterieuze kamers, de pubquiz in de gezellige lounge in een kroegje verderop in de straat. De winnaar van de dag is diegene die opgeteld de meeste punten scoort.

Escaperoom met eten en drinken

De 60 minuten in een Escaperoom zijn natuurlijk het hoogtepunt van het uitje, maar ze vliegen wel voorbij. In de fanatieke strijd tegen de klok lijkt de tijd dubbel zo snel te gaan. Als je de codekrakers ook mee wilt nemen naar een restaurant of een leuke borrelplek, dan hebben wij nog wel enkele ideeën. Bij Xitroom bieden we speciale arrangementen. Deze samengestelde activiteiten bestaan uit een uitje naar een Escaperoom in combinatie met een eenvoudig hapje óf een uitgebreid diner. Je kan ook kiezen voor een borrelarrangement om de overwinning te vieren.

Je vindt de Xitroom Escaperooms in Eindhoven en Amsterdam. Het is ook leuk om de activiteit in Amsterdam te combineren met een rondje over de grachten. De kamers zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Maar met alle beschikbare ruimte kunnen we groepen tot 80 personen een originele en uitdagende ervaring bieden in onze Escaperooms. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page