Top 10 ideeën wat te doen in Amsterdam

Escaperoom hartje Amsterdam

Wat is er te doen in Amsterdam? Alles! De stad die bekend staat om de grachten, de wallen en de coffeeshops heeft ontzettend veel te bieden. Voor toeristen, voor haar inwoners en voor bedrijven die een uitje in de hoofdstad willen organiseren. Hier vind je een Top Tien van de leukste en meest originele bedrijfsuitjes.

 1. HOP-ON HOP-OF
  Mochten jouw werknemers nog niet bekend zijn in Amsterdam dan zijn er wel een aantal must see’s waar je niet omheen kunt. Het Anne Frank Huis, de Heineken Experience, het Scheepsvaartmuseum. Waarschijnlijk is er tijdens dit teamuitje niet oneindig veel tijd. Daarom is Amsterdam bekijken vanaf een hop-on hop-off dubbeldekker een goed idee! De bussen zijn open en er kan zo vaak uitgestapt worden als gewenst. Liever geen bus? Er zijn ook Hop-on Hop- of schepen!
 2. WIJNPROEVERIJ
  Een wijnproeverij is een lekker en leerzaam bedrijfsuitje in Amsterdam. Je leert welke wijnen je lekker vindt en vooral ook welke niet. Een exclusieve, duurdere wijn hoeft niet per se lekkerder te zijn. De meeste sommeliers leren je ook wat vakjargon, zo weet jij tijdens de volgende netwerkborrel ook wat meer te vertellen. Wijn maakt de tongen los, zegt men. Dat wordt dus memorabel. Bij de Wijnerij hebben ze bijvoorbeeld een gezellige wijnkelder.
 3. ESCAPEROOM
  Escaperoom een spannend en onvergetelijk bedrijfsuitje in Amsterdam. Willen jullie weten wat je nu eigenlijk aan elkaar hebt? Hoe sterk jullie als team zijn? Wie is de geboren leider en wie beschikt er over stalen zenuwen? Wie geeft snel op en wie blijkt een meesterbrein? In escaperoom Xitroom Escape Game Amsterdam leer je elkaar en jezelf kennen. Strijd samen of tegen elkaar. De ultieme teambuilding!
 4. SEGWAYTOUR
  Een segwaytour is een ontspannen en avontuurlijk bedrijfsuitje in Amsterdam. Je kunt Amsterdam eens op een geheel andere manier bekijken. Het is een heerlijke en relaxte manier om door onze hoofdstad te toeren. Op je gemak cruise je langs de bekende trekpleisters en de onbekendere mooie plekjes. Neem pauze op vooraf bepaalde punten of stop juist ergens spontaan wanneer je er zin in hebt.
 5. FLIGHT EXPERIENCE
  Een origineel en verrassend bedrijfsuitje in Amsterdam.Wat dacht je van een onvergetelijke vliegervaring die je over de vele ‘must sees’ van Nederland laat vliegen. Bijzonder voor wanneer je gasten van buiten Nederland mee op het bedrijfsuitje neemt, maar ook verrassend voor de ‘gewone Kaaskoppen’. Door middel van verrassende special effects en een enorm bolvormig scherm, heb jij het gevoel dat je vliegt als een vogel. Laat je verrassen door wat Nederland allemaal te bieden heeft.
 6. HEINEKEN EXPERIENCE
  Zeg je Amsterdam, dan zeg je Heineken. Deze wereldberoemde en ontzettend geliefde brouwer wil al die passie maar wat graag delen. Tijdens een onvergetelijke experience mag jij met jouw gezelschap zelf de brouwerij verkennen. Uiteraard wel met een plattegrond, want ze willen bij Heineken natuurlijk niet dat je verdwaalt. Al zijn er ergere plekken te bedenken om de weg kwijt te raken!
 7. DE KEUKENHOF
  Vanuit Amsterdam zijn er ook allerlei leuke trips te boeken zoals naar de wereldberoemde Keukenhof. Met een comfortabele touringcar rijdt u via een toeristische weg, langs de bloemenvelden naar de prachtige tuinen van de Keukenhof. Jullie kunnen een hapje eten bij een van de horecagelegenheden of een zelfgemaakte lunch meenemen. De Keukenhof is vooral aan te raden in het voorjaar.
 8. THE AMSTERDAM DUNGEON
  Krijg jij als werkgever vaak te horen dat de bedrijfsuitjes wel wat spannender mogen dan de geijkte vrijdagmiddagborrel met de borrelnootjes? Grijp dan nu je kans. Neem jouw hele team mee naar de Amsterdam Dungeon, de plek die terug gaat naar de meest vreselijke tijden in onze geschiedenis. En geloof ons dat waren en veel. Een unieke en spannende attractie waarna gegarandeerd niemand ooit nog vraagt of het nog spannender kan!
 9. EXPEDITIE ROBINSON
  Zat jij aan de buis geluisterd Expeditie Robinson weer werd uitgezonden? Droomde jij van uitdagingen op het onbewoond eiland? Maak dan jouw dromen waar. Op de locatie in Amsterdam is een heuse Expeditie Robinson sfeer neergezet. Aan jullie om de teamspirit mee te nemen! In teams van 5 to 8 personen gaan jullie tegen elkaar strijden!
 10. DE KOOKFABRIEK
  Koken is een goede manier om de teamspirit aan te wakkeren. Op een creatieve manier kun je bij de Kookfabriek werken aan het teamgevoel. Er zijn diverse workshops te volgen. Samenwerken aan smakelijke gerechten zorgt voor een goede samenwerking. De Kookfabriek heeft enthousiaste culinair coaches die hun passie voor koken graag doorgeven. Er wordt gekookt in groepen van 8 tot 12 personen per kookeiland.

Een bedrijfsuitje met arrangement? Neem contact op met Xitroom Escape Game voor de mogelijkheden!
Neem contact op

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page