Tips voor goedkope teamuitjes in Amsterdam

Goedkope teamuitjes Amsterdam

Op zoek naar een leuk teamuitje in Amsterdam voor het hele bedrijf, maar met een beperkt budget? Geen probleem. Een origineel teamuitje hoeft niet per se veel te kosten. Vaak is het met grote groepen ook mogelijk om een leuke korting te ontvangen. Informeer altijd alvorens je boekt. Zorg ervoor dat het vooraf duidelijk is wat de kosten precies zijn, zodat je in ieder geval niet voor verrassingen komt te staan.

Kosten teamuitjes in Amsterdam

Goedkope teamuitjes zijn bijvoorbeeld uitjes waarbij je met een rondvaart of via een speurtocht Amsterdam ontdekt. Wil je echt een beleving boeken en een onvergetelijk teamuitje bedenken, kijk dan naar activiteiten die niet al te lang duren. Denk daarbij aan bowlen, lasergamen of een escaperoom.

 • Bowlen
  Bij bowlen huur je de baan af, bij Powerzone in Amsterdam is deze bijvoorbeeld voor €27,50 per uur te huur. De baan is voor maximaal zes personen te gebruiken.
 • Lasergamen
  Lasergamen is gemiddeld €30,- per persoon per uur. Kijk wel uit want lasergamen is ontzettend spannend, dus vergeet de tijd niet!
 • Escaperoom
  Bij een Escaperoom, bijvoorbeeld Xitroom in Amsterdam, is de prijs met zes personen €19,- per persoon. Gemiddeld ben je een uur bezig om te ontsnappen uit deze Escaperoom.

Budgettips voor een goedkoop teamuitje

 • Geef aan dat drankjes niet inclusief zijn.
 • Voorafgaand of afsluitend na een goedkoop teamuitje is het leuk om te picknicken met het hele team. Doe het Americain Style en laat iedereen iets meenemen zodat je met elkaar kunt delen! Wat denk je van het Vondelpark? Barbecueën is hier verboden, maar picknicken mag wel. Ruim wel even zelf de rommel op!
 • Combineer een goedkoop teamuitje met een lekker diner in buffetvorm of kies een borrelarrangement, zodat je vooraf precies weet wat de kosten zijn.

Boek nu Xitroom Amsterdam

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page