Het teambuildingspel voor iedereen

Escaperoom teambuildingspel

Er is geen ontsnappen aan, een escaperoom is hét teambuildingspel. We vragen enthousiasme, competitiegevoel, veel hersenhandigheid en inzicht. Wat we bieden is de perfecte avond of middag voor een team. Iedereen kan meedoen en het is voor iedereen een uitdaging. Dus of er nu zwangere collega’s zijn, ouder personeel of werknemers met een fysieke beperking, bij een escaperoom van Xitroom kan iedereen meedoen.

Wat is een Escaperoom?

Jaren geleden was het Xitroom die een escaperoom in Nederland introduceerde, in Eindhoven. Inmiddels hebben we al een hele tijd een tweede locatie in Amsterdam. Een escaperoom is een kamer waarin jij en je collega’s worden opgesloten. Het teambuildingsspel houdt in dat jullie door een web van mysteries, puzzels, raadsels en cryptische aanwijzingen moeten, om binnen 60 minuten de code te kraken en de deur te openen. Een strijd tegen de tijd dus. De kamer is ingericht aan de hand van een thema, dat uiteraard ook terugkomt in het verhaal, dat als een rode draad door de hersenkrakers leidt.

Als het team groter is dan 8 personen, kan er gekozen worden voor 2, 3 (of zelfs meer) identieke kamers. De strijd is dan niet alleen tegen de tijd, maar ook tegen elkaar. Omdat samenwerking belangrijk is om de klok te verslaan, en de Escaperoom geschikt is voor iedereen, is dit het perfecte teambuildingspel.

Arrangementen

Wil je graag de middag of avond verlengen, kies dan voor een Xitroom-arrangement. Zo kan je de kennis en kunde die je nodig hebt bij de escaperoom nog even extra aanspreken met een pubquiz. Deze kennisquiz is een geweldig teambuildingspel, in kleine groepjes probeer je elkaar af te troeven op algemene en specifieke kennis, vaak tot grote hilariteit van alle deelnemers. Combineer de pubquiz met een borrelarrangement voor een hapje en een drankje. De verschillende dinerarrangementen zijn ideaal als de teambuildingactiviteit wat langer mag duren.

Wij zien jullie graag voor het teambuildingspel dat je niet snel vergeet. Tot snel.

Boek Xitroom Amsterdam Boek Xitroom Eindhoven

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page