3 Teambuildingsactiviteiten in Amsterdam

Proosten op je vrijheid

Of het nu een klein bedrijf betreft of een grote organisatie; teambuilding zorgt voor de nodige ontspanning, elkaar beter leren kennen en durven bouwen op elkaar. Teambuilding in Amsterdam maakt dat de keuze ruim is en dat je, als je wenst, altijd tot in de laatste uurtjes kan stappen. Xitroom is de eerste partij in Nederland die een escaperoom opende. Inmiddels zijn we vele bezoekers, goede waarderingen en een tweede locatie verder. 60 Minuten om de code te kraken is leuk, maar een teambuildingsactiviteit mag wat langer duren, daarom bieden we ook arrangementen. We hebben 3 interessante teambuildingsactiviteiten op een rij gezet, geschikt voor iedereen.

1. Happen en ontsnappen

Nadenken, oplossen en codes kraken gaat beter op een volle maag. Schuif samen aan in een fijne eetgelegenheid en ga daarna aan de slag in de Escaperoom. Bij Xitroom bieden we verschillende arrangementen die zeer geschikt zijn voor een avond teambuilden.

In de Schreierstoren, 3 minuten lopen van de Escaperoom, kan je terecht voor verschillende diners:

  • Burger of kipsaté met frites
  • Italiaans buffet
  • Stamppot buffet

Maar ook bij In De Waag staat heel wat heerlijks te wachten. Pak je het graag grootser aan, ga dan voor een drie-gangen diner op deze prachtige locatie.

2. Twee rondjes kennis en kunde

Het is niet altijd even eenvoudig om teambuildingsactiviteiten te vinden die voor iedereen binnen een groep geschikt zijn. Zwangere vrouwen, oudere werknemers of mensen met een fysieke beperking moeten vaak afhaken bij de fysiek intensievere activiteiten. Onze Escaperooms zijn voor iedereen geschikt. Om de hersenen nog eens extra te laten kraken kan je deze ontsnappingsactiviteit uitbreiden met een pubquiz. Deze kennisquiz wordt georganiseerd in de gezellige lounge. Natuurlijk komt er een winnaar uit de bus, maar de echte winnaar is het groepje dat bij de quiz en bij de escaperoom samen de meeste punten behaald. Tijd voor champagne!

3. Ontsnappen en stappen

Is het gelukt om de code te kraken en binnen 60 minuten de escaperoom te verlaten? Praat nog even na tijdens het borrelen. Vergelijk de antwoorden, waar zat het andere team vast? Wat vonden zij een eitje en jullie niet? Onder het genot van een hapje en een drankje kan je de teambuildingactiviteit mooi afronden of misschien juist voortzetten… Door de centrale ligging ben je zo bij andere fijne tentjes om te kletsen, wat te drinken en te dansen. Kies voor het borrelarrangement, we zien jullie graag. Tot snel.

Bekijk onze arrangementen

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page