Overzicht van escaperooms waar je met een grote groep terecht kunt

Escaperoom grote groep

Met al jouw collega’s ontsnappen uit een escaperoom

Escaperooms zijn razend populair! Logisch, want hier leer je elkaar en jezelf pas écht kennen! Daarom is een escaperoom het ideale teamuitje voor ieder bedrijf. Een spannend, actief en origineel idee om met grote groepen te ondernemen. Maar waar kan je in Nederland precies terecht met grote groepen in een escaperoom?

Escaperoom XL Zoelen

In Zoelen vind je de grootste escaperoom van Nederland, hier kun je met 150 personen tegelijk naar binnen. Je wordt dan in teams opgesplitst en iedereen werkt aan een andere uitdaging. Wie komt er het eerst het doolhof uit? Het wordt een dag vol hersenkrakers en spannende puzzels om nooit meer te vergeten. Meer over Escaperoom Zoelen?

Escaperoom Xitroom Eindhoven

In Eindhoven vind je Xitroom, dit was de eerste escaperoom van Nederland. Hier heb je twee verschillende superspannende escaperooms; De Professor en Crack de Safe. Strijd hier met óf tegen elkaar in verschillende rondes. In samenwerking met andere escaperooms in het gezellige, gastvrije Brabantse Eindhoven kun je met 54 mensen terecht. Neem contact op voor meer informatie.

Escaperoom Atoombunker Rotterdam

In Rotterdam ligt een Atoombunker verscholen en jij alleen kan helpen om Rotterdam te laten overleven. Hier vind je een groep mensen die zich Sector X noemen en in het diepste geheim bezig zijn om een nucleaire ramp te voorkomen. Sluit je aan bij deze geheime groepering en vind de weg naar buiten! Escaperoom Atoombunker is geen standaard escaperoom, maar een goed doordacht verhaal met idem uitstraling. Met twintig personen kan men hier eenvoudig terecht. Grotere  groep, neem even contact op voor de mogelijkheden. Meer weten over De Atoombunker?

Escaperoom Prison Escape Breda

De Prison Escape in Breda is de enige escaperoom in de wereld waarbij jij je 3 uur laat opsluiten in een echte gevangenis. Deze gevangenis wordt zwaarbewaakt door goed getrainde acteurs. Prison Escape geeft je het gevoel dat je regelrecht in een gevangenisfilm bent gestapt. Met een extra element: jij bepaalt het verhaal. Je maakt wezenlijke keuzes die kunnen leiden tot de ontsnapping of niet … Ideaal voor grote groepen tot wel 400 personen. Meer weten over Prison Escape Breda?

Escaperoom Xitroom Amsterdam

In Amsterdam vind je een tweede vestiging Xitroom waar je met grote groepen van 40 tot 80 personen terecht kunt. Uniek in Amsterdam zijn de zogeheten battlerooms: identieke kamers zodat je als teams tegen elkaar kunt strijden en ieder gelijke kansen heeft om te winnen. Xitroom biedt een hoge beleving tegen een betaalbare prijs. Met leuke combideals breid je de escaperoom uit met diners binnen elk budget. Wil je met grotere groepen dan 80 personen een escaperoom doen? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Boek Xitroom Amsterdam

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page