Op zoek naar een origineel teamuitje in Amsterdam?

origineel teamuitje Amsterdam

Vijf keer spannende en originele teamuitjes in Amsterdam:

1) Escaperoom
Een teamuitje om nooit te vergeten is ontsnappen uit een escaperoom. Willen jullie weten wat je nu eigenlijk aan elkaar hebt? Hoe sterk jullie als team zijn? Wie de geboren leider is en wie er beschikt over stalen zenuwen? Dan is een escaperoom echt het meest spannende en originele uitje om te kiezen! Wie geeft snel op en wie blijkt een meesterbrein? In Escaperoom Amsterdam leer je elkaar en jezelf kennen! Strijd samen of tegen elkaar!

2) Moordspel
Een moordspel is een leuke manier om jouw team eens op een andere manier te leren kennen. Dit is echt geen doorsnee teamuitje in Amsterdam, maar een spannend avondje vol met geheimen en intriges. Want wie vermoordde de omroepbaas van Hemelen? Maar misschien nog wel veel belangrijker: Waarom in hemelsnaam? Ga samen puzzelen en ontdek wie, wat en waarom. Maar kijk uit. Want terwijl je rustig van je eten geniet zit de moordenaar misschien wel naast je!

3) Wie is de mol?
Wie kent het niet? Het razend populaire televisieprogramma en bordspel! Dit kun je ook zelf live spelen. Ontdek tijdens dit spannende, actieve teamuitje wie van jullie de mol is. Het draait om kennis en vertrouwen. Voer alle opdrachten goed uit en win. Maar let op, want in ieder team zit een mol die stiekem de boel saboteert en verwarring schept. Durven jullie het aan?

4) The Flight Experience!
Bij ‘This is Holland’ wordt de nieuwste technologie gebruikt om jullie het gevoel te geven dat jullie daadwerkelijk vliegen. Met veertig mensen hang je in een bolvormig scherm waarbij je handen en voeten lekker bungelen. Je kijkt samen naar een film die ongeveer tien minuten duurt terwijl je over Nederland vliegt met de wind in je haren! Een leerzaam en origineel uitje om met jouw team te ontdekken!

5) The Phone
Dit stadspel is een superspannend en origineel teamuitje in Amsterdam waar je echt op de proef wordt gesteld. Zoals de naam al doet vermoeden begint het allemaal met een mobiele telefoon en een A4tje. Allereerst moeten jullie erachter komen wat het nummer is dat jullie moeten bellen. Zowel mentaal als fysiek volgt er een reeks opdrachten waar jullie aan moeten voldoen om uiteindelijk de juiste coördinaten te vinden. Wie kan alle opdrachten goed uitvoeren en wie is het snelste?

Boek nu Xitroom Amsterdam

 

Laat uw bericht via Whatsapp achter. We proberen zo snel mogelijk te reageren.
Voor last minute boekingen kunt u ook even bellen: 0618888415 voor Amsterdam
0652735739 voor Eindhoven
Powered by
Laat uw bericht via Whatsapp achter. We proberen zo snel mogelijk te reageren.
Voor last minute boekingen kunt u ook even bellen: 0618888415 voor Amsterdam
0652735739 voor Eindhoven
Powered by