Op zoek naar een origineel teamuitje in Amsterdam?

origineel teamuitje Amsterdam

Vijf keer spannende en originele teamuitjes in Amsterdam:

1) Escaperoom
Een teamuitje om nooit te vergeten is ontsnappen uit een escaperoom. Willen jullie weten wat je nu eigenlijk aan elkaar hebt? Hoe sterk jullie als team zijn? Wie de geboren leider is en wie er beschikt over stalen zenuwen? Dan is een escaperoom echt het meest spannende en originele uitje om te kiezen! Wie geeft snel op en wie blijkt een meesterbrein? In Escaperoom Amsterdam leer je elkaar en jezelf kennen! Strijd samen of tegen elkaar!

2) Moordspel
Een moordspel is een leuke manier om jouw team eens op een andere manier te leren kennen. Dit is echt geen doorsnee teamuitje in Amsterdam, maar een spannend avondje vol met geheimen en intriges. Want wie vermoordde de omroepbaas van Hemelen? Maar misschien nog wel veel belangrijker: Waarom in hemelsnaam? Ga samen puzzelen en ontdek wie, wat en waarom. Maar kijk uit. Want terwijl je rustig van je eten geniet zit de moordenaar misschien wel naast je!

3) Oudste kroegje van Amsterdam

In ’t Aepjen

Dit café zit dus in een van de oudste panden van de stad, sterker nog, in een van de twee nog bestaande houten huizen van Amsterdam, een herberg voor zeelui. En wie denkt dat zeelui geen druppel drinken heeft zelf zeker zeewater gedronken.

4) The Flight Experience!
Bij ‘This is Holland’ wordt de nieuwste technologie gebruikt om jullie het gevoel te geven dat jullie daadwerkelijk vliegen. Met veertig mensen hang je in een bolvormig scherm waarbij je handen en voeten lekker bungelen. Je kijkt samen naar een film die ongeveer tien minuten duurt terwijl je over Nederland vliegt met de wind in je haren! Een leerzaam en origineel uitje om met jouw team te ontdekken!

5) The Phone
Dit stadspel is een superspannend en origineel teamuitje in Amsterdam waar je echt op de proef wordt gesteld. Zoals de naam al doet vermoeden begint het allemaal met een mobiele telefoon en een A4tje. Allereerst moeten jullie erachter komen wat het nummer is dat jullie moeten bellen. Zowel mentaal als fysiek volgt er een reeks opdrachten waar jullie aan moeten voldoen om uiteindelijk de juiste coördinaten te vinden. Wie kan alle opdrachten goed uitvoeren en wie is het snelste?

Boek nu Xitroom Amsterdam

 

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page