Is Eindhoven geschikt voor een teamuitje?

Escaperoom teambuildingspel

Als antwoord op die vraag: Jazeker, kei geschikt! Eindhoven is sowieso een hele leuke en gezellige stad en er is veel te doen. Voor een teamuitje weten wij de beste plekken, te beginnen bij een plek vol raadsels en mysteries…

Teamuitje in Eindhoven 

Natuurlijk is het goed eerst te inventariseren wat er nodig is voor een topdag. Wat zijn je mogelijkheden en zijn er ook beperkingen? Hoe lang mag het duren? Eindhoven is de vijfde stad van Nederland, de grootste stad buiten de Randstad en het is een stad die bruist. Oké, we hebben geen prachtige oude stadskern, die zijn we helaas verloren, maar het is een stad waar veel gebeurt. Design, muziek, wetenschap en technologie komen samen in een stad waar jong en oud met een flinke scheut Brabantse gezelligheid samenleven. In en buiten het centrum zijn leuke kroegjes en fijne eettentjes, combineer dat meteen met een of meerdere van de vele activiteiten die je kan doen, en je hebt de perfecte teamdag.

De ideale teamactiviteit 

Een Escaperoom is dé ideale activiteit voor een teamuitje. Het is een hoop lol en teambuilding in een. Bovendien is het geschikt voor jong en oud; voor die collega met een gebroken enkel en die collega die 7 maanden zwanger is. Iedereen doet mee. In grote of kleinere teams strijd je samen tegen de klok en wellicht ook nog tegen elkaar. Onze Eindhovense locatie ligt vlakbij Stratumseind, een van de leukste uitgaansgebieden van Nederland. Een Escaperoom is zo dus goed te combineren met een hapje en een drankje of een avond stappen.

Compleet uitje 

Escaperoom Xitroom biedt hele fijne arrangementen voor een compleet teamuitje. Met deze arrangementen hebben jullie een escape-ervaring én een etentje in één. Kies voor een uitgebreid buffet inclusief drank of ga voor een viergangenverrassingsdiner. En wil je de hersenen nog iets meer laten kraken, kies dan voor een combinatie van een Escaperoom met een pubquiz, lekker praktisch op dezelfde locatie.

Wij wensen je succes met de voorbereidingen voor het teamuitje in Eindhoven en als je nog vragen hebt, dan helpen we je graag.

Download nu de gratis checklist voor een teamuitje in Eindhoven!

 

 

 

 

 

Download de checklist

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page