Hoe lang duurt een Escaperoom?

Escape room: race tegen de klok

Het antwoord op deze vraag is snel gegeven. Het spel zelf duurt 6o minuten. Je wordt 15 minuten voor aanvang verwacht voor de uitleg en inleiding. Dankzij deze relatief korte duur, is het juist geschikt als onderdeel van een leuke dag uit. Je kan het namelijk eenvoudig combineren met andere activiteiten. We geven je graag enkele tips.

Combideals met Xitroom arrangementen 

Een lekker drankje of hapje gaat er altijd wel in. Door de centrale ligging van onze locaties in Eindhoven en Amsterdam, zijn de leukste eettentjes en kroegjes om de hek. Wij hebben alvast enkele aanraders geselecteerd en er voor jou een voordelig arrangement van gemaakt.

Test je kennis verder met de pubquiz 

Net als de Escaperooms worden ook de pubquizen steeds populairder. Gezellig met een drankje je algemene kennis testen. Met een klein team neem je het op tegen andere teams, vaak tot grote hilariteit en met het benodigde fanatisme. Op onze locaties in Amsterdam en Eindhoven kan je naast de Escaperoom ook een pubquiz doen. Dat is dubbel de fun! En bovendien een leuk tijdverdrijf als de rest van de groep nog aan het escapen is.

Rondvaart op de grachten 

Wat we veel zien is dat onze Escaperooms worden gecombineerd met een rondvaart op de Amsterdamse grachten. Even lekker ontspannen voor of na het hersenkraken in onze kamers. Al helemaal leuk als het gezelschap niet zo thuis is in Amsterdam, vanaf het water maak je heel mooi kennis met de stad.

Natuurlijk zijn er vele andere opties. Voor een personeelsuitje is het leuk om verder te gaan in een kroeg of een club. Een familiefeest is compleet als je het combineert met een bezoek aan een museum en een uitgebreide lunch. Maar ook als onderdeel van een date doet een Escaperoom het heel goed.

Hoe laat kan je terecht bij Xitroom Escaperooms? 

De meeste dagen kan je van de ochtend tot in de avond terecht in onze Escaperooms. We zijn dagelijks van 11:00 tot 23:00 uur geopend. Op onze website hebben we een online boekingsmodule, zo kan je eenvoudig, direct een tijd en kamer(s) reserveren. Mocht je toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page