Compleet bedrijfsuitje

Arrangementen escape room

Het organiseren van een bedrijfsuitje is leuk, maar niet eenvoudig. Je gaat op zoek naar een activiteit die geschikt is voor iedereen en waar je bovenal iedereen een plezier mee doet. Een compleet bedrijfsuitje is natuurlijk inclusief lekker eten. Het is een mooi rustmoment en eten moet je toch. Zo kwamen wij bij Xitroom op het idee om een beetje (hersen)actie te combineren met een lekkere maaltijd.

Arrangementen

Een Escaperoom is de ideale invulling voor een bedrijfsuitje. Iedereen kan zijn eigen kwaliteiten inzetten om binnen 60 minuten de code te kraken. Bij het oplossen van de mysteries bij Xitroom, zijn er geen beperkingen als je zwanger bent, of bijvoorbeeld niet goed ter been. Het is geschikt voor iedereen! Mocht je hierover vragen hebben, neem gerust even contact met ons op! Geschikt voor het complete team dus. Maak er een totaal bedrijfsuitje van door gebruik te maken van één van onze arrangementen. Een uitgebreid diner met verschillende gangen of een lekker lopend buffet, je weet vast wel wat het beste bij jouw mensen past. Op onze locaties in Amsterdam en Eindhoven hebben we deals gesloten met lekkere en leuke eetgelegenheden, zodat we jullie een scherpe prijs kunnen bieden.

Groepsgrootte Escaperoom

De Escaperooms zijn geschikt voor kleine en grote bedrijven. We hebben verschillende en identieke ruimtes, waardoor een grotere groep ook opgedeeld kan worden in teams en tegen elkaar kan strijden. Gaat het om een klein team? Geen enkel probleem, tot ca. 6-8 mensen past het prima in een Escaperoom.

Complete teambuilding

Als de hersenen goed op stoom zijn kan de Escaperoom worden uitgebreid met een pubquiz. In kleine teams strijd je met kennis tegen kennis. In de gezellige lounge bij onze Escaperooms zijn jullie van harte welkom voor een partijtje algemene en specifieke feitenuitwisseling. Sluit het gezellig af met een borrel en je hebt een compleet bedrijfsuitje. Succes gegarandeerd. Wij hopen jullie snel te verwelkomen.

Bekijk onze arrangementen
 

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page