Engelstalige escape rooms in Amsterdam

Escaperoom Engelstalig

Engelstalige Escape Room boeken

Jullie willen een escaperoom doen, maar hebben ook anderstaligen in jullie gezelschap?
Geen probleem, in Amsterdam heb je ook Escaperooms die in het Engels gesproken en uitgevoerd zijn. Er zijn maar liefst 31 escaperooms in Amsterdam waarvan een deel ook in het Engels is. Wij geven je een overzicht van vier Engelstalige Escape Rooms in Amsterdam.

Bij Xitroom Amsterdam kun je op bezoek bij Professor X die net zo briljant als gek is. Wat wil hij van jullie? Eenmaal binnen ga je terug in de tijd en lijkt het erop dat er geen ontsnappen meer aan is. Doe je best met de cryptische omschrijvingen die hij voor jullie achtergelaten heeft. Madam X, de oudste zus van de professor heeft een 69 karaat diamant in een kluis liggen. Deze kamer is erg bijzonder, niets is wat het hier lijkt! Heb je de diamant gevonden? Dan vind je ook de weg naar je vrijheid weer terug!

Save Amsterdam biedt drie verschillende Engelse Escaperooms. Red de mensheid uit handen van de zombies en ontdek een antizombie remedie. Voorkom een verwoestende tsunami die Amsterdam en de rest van de wereld zal overspoelen. Of wat denk je van het zwarte gat dat vanuit de ruimte op jullie afkomt?

Ook bij Sherlocked kan men met Engelssprekend gezelschap naar binnen. Deze Escaperoom is ook voor kinderen leuk en spannend. Hier hebben ze twee rooms waarvan er één in 60 en de ander in 80 minuten te spelen is. De kamers zijn ieder met maximaal zes spelers te spelen. Beiden rooms zijn uniek waarbij ‘de Vault’ door veel spelers als behoorlijk pittig wordt ervaren. ‘De architect’ is naast spannend ook leuk en wordt over het algemeen als haalbaar gezien!

The Escape Artist heeft twee unieke Engelstalige kamers die beiden voor een spannende ontsnapping zorgen. Als het goed is tenminste! Want kom jij eruit? Deze rooms zijn zo spannend dat je hier minimaal 16 jaar voor moet zijn. De ene kamer gaat om Amy waarvan haar hele familie is omgekomen bij een brand. Had Amy er iets mee te maken of had ze gewoon geluk dat ze heeft kunnen overleven?  Bij de andere kamer kun je ontdekken of de roddels over Alfred Hitchcock waar zijn. Heeft hij echt zijn actrices mentaal gekweld? De rooms staan bekend om hun goede licht en geluideffecten.

Neem contact op met Xitroom Amsterdam om een Engelstalige escaperoom te boeken.

Neem contact op

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page