De vijf leukste escaperoom arrangementen

Kosten arrangement escaperoom

De vijf leukste escaperoom arrangementen

Het teamuitje is bekend, ontsnappen uit een escaperoom. Maar dat niet alleen, jullie willen er een compleet dagje uit van maken. Met een extra activiteit of een gezellig diner!
De vijf leukste escaperoom arrangementen op een rijtje.

1) Eindhoven
Na de ontsnapping uit de escaperoom heb je waarschijnlijk flinke trek! Bij Xitroom kun je jouw escaperoom arrangement combineren met bijvoorbeeld een heerlijk all-in BBQ-Grill diner. Of vul je escaperoom uitje met een grotere groep aan met een spannende pubquiz . Zo heb je toch nog eens de kans om iedereen te verslaan!
Bekijk alle arrangementen bij Xitroom Eindhoven

2) Den Bosch
Een escaperoom kan superspannend zijn, maar wil je niet met de adrenaline gierend door je lijf Den Bosch in? Sluit dan af met een ontspannende workshop Bossche Bol maken of wat te denken van de wind door je haar voelen tijdens een solextour? Heerlijk!

3) Nistelrode
Een hele dag vol spanning boek je in Nistelrode. Hier kun je jouw escaperoom combineren met iets anders spannends zoals kanovaren, streetgolf of dodgebow! Er zijn via deze locatie talloze mogelijkheden. Voor volwassenen en voor kinderen zijn er diverse opties!

4) Groningen
Natuurlijk kun je ook in de stad Groningen terecht voor een spannende escaperoom. Hier kun je ook leuke en voordelige combinatiepakketten afnemen om jullie uitje compleet te maken. Compleet in het thema voetbal of gewoon met een lekker etentje!

5) Amsterdam
Bij Xitroom in Amsterdam kun je de allerleukste en lekkerste etentjes combineren met de bloedstollend spannende escaperoom, wat denk je bijvoorbeeld van een Italiaans buffet of stampotten buffet? Een ontspannen drie gangen diner of juist een leuk borrelarrangement? Nog niet klaar met de spanning, dan is een pubquiz natuurlijk ook een goed idee!

Bekijk alle arrangementen

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page