De vijf leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam

Hartje Amsterdam

Ben jij voor jouw collega’s op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Amsterdam?
Mooi, wij hebben vijf leuke uitjes op een rij gezet.

1. WIJNPROEVERIJ

Een wijnproeverij is een lekker en leerzaam bedrijfsuitje in Amsterdam.
Je leert welke wijnen je lekker vindt en vooral ook welke niet. Een exclusieve, duurdere wijn hoeft niet per se lekkerder te zijn. De meeste sommeliers leren je ook wat vakjargon, zo weet jij tijdens de volgende netwerkborrel ook wat meer te vertellen. Wijn maakt de tongen los, zegt men. Dat wordt dus memorabel. Bij de Wijnerij hebben ze bijvoorbeeld een gezellige wijnkelder.

2. SEGWAYTOUR

Een segwaytour is een ontspannen en avontuurlijk bedrijfsuitje in Amsterdam.
Je kunt Amsterdam eens op een geheel andere manier bekijken. Het is een heerlijke relaxte manier om door onze hoofdstad te touren. Op je gemak cruise je langs de bekende trekpleisters en de onbekendere mooie plekjes. Neem pauze op vooraf bepaalde punten of stop juist ergens spontaan wanneer je er zin in hebt.

3. ESCAPEROOM

Escaperoom een spannend en onvergetelijk bedrijfsuitje in Amsterdam.
Willen jullie weten wat je nu eigenlijk aan elkaar hebt? Hoe sterk jullie als team zijn? Wie is de geboren leider en wie beschikt er over stalen zenuwen? Wie geeft snel op en wie blijkt een meesterbrein? In Escaperoom Amsterdam leer je elkaar en jezelf kennen. Strijd samen of tegen elkaar. De Ultieme teambuilding!

4. PUBQUIZ

Pubquiz een gezellig en betaalbaar bedrijfsuitje in Amsterdam.
Je hebt er ongetwijfeld weleens van gehoord; de pubquiz. Bij Xitroom in Amsterdam kun je de escaperoom combineren met een originele varia quiz georganiseerd in de gezellige lounge. Iedereen kan meedoen en je wordt getest op je algemene kennis. Goed voor de teamspirit. De winnaars winnen een fles champagne. Een pubquiz is een betaalbaar uitje, eenvoudig uit te breiden met een leuk borrelarrangement.

5. FLIGHT EXPERIENCE

Een origineel en verrassend bedrijfsuitje in Amsterdam.
Wat dacht je van een onvergetelijke vliegervaring die je over de vele ‘must sees’ van Nederland laat vliegen. Bijzonder voor wanneer je gasten van buiten Nederland mee op het bedrijfsuitje neemt, maar ook verrassend voor de ‘gewone Kaaskoppen’. Door middel van verrassende special effects en een enorm bolvormig scherm, heb jij het gevoel dat je vliegt als een vogel. Laat je verrassen door wat Nederland allemaal te bieden heeft.

Enthousiast geworden? Bij Xitroom kun je terecht voor spannende escapegames voor bedrijfsuitjes. Zo leer je je team nog beter kennen!

Boek nu een van onze escaperooms!

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page